Huis > H > Hoe Maak Je Een Filmpje Van Een Powerpoint?

Hoe maak je een filmpje van een PowerPoint?

Opslaan als een videobestand

Selecteer Opslaan in het menu Bestand om er zeker van te zijn dat al uw recente werk is opgeslagen in de presentatie-indeling van PowerPoint (. pptx). Klik in het menu Bestand op Opslaan en verzenden. Klik onder Opslaan en verzenden op Een video maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Bovendien, hoe laat je een filmpje afspelen in powerpoint?

Automatisch een videobestand afspelen in een diavoorstelling

  1. Klik in de normale weergave op de video in de dia.
  2. Klik onder Hulpmiddelen voorvideo op het tabblad Afspelen.
  3. Klik naast Startop de pijl-omlaag en selecteer Automatisch.
Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik een youtube filmpje in een powerpoint presentatie? Een YouTube-video zoeken op naam
  1. Klik op de dia waaraan u een video wilt toevoegen.
  2. Klik op het tabblad Invoegen op Video > Onlinevideo.
  3. Typ in het vak Zoeken op YouTube de naam van de video die u wilt invoegen en druk op Enter.
  4. Selecteer de video in de zoekresultaten en klik op Invoegen.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet je een video in google presentaties?

U kunt op twee manieren een video in Google Presentaties plaatsen: door een video van YouTube in te sluiten of door een videobestand rechtstreeks naar uw presentatie te uploaden.
Om een video van YouTube in te sluiten, zoekt u eerst de video die u aan uw presentatie wilt toevoegen. Klik vervolgens op de knop Delen onder de video en kopieer de insluitingscode. Open vervolgens je Google Presentatie en klik op Invoegen > Video. In het venster dat verschijnt, plak je de insluitcode in het veld Van een video insluitcode en klik je op de knop Selecteren. De video wordt nu ingesloten in je presentatie.
Om een videobestand rechtstreeks naar je presentatie te uploaden, zorg je er eerst voor dat het videobestand een compatibele indeling heeft (zoals .avi, .mpeg of .wmv). Open vervolgens je Google Presentatie en klik op Invoegen > Video. In het venster dat verschijnt, klik je op het tabblad Uploaden. Klik vervolgens op de knop Bestand kiezen en selecteer het videobestand dat je wilt uploaden. Klik ten slotte op de knop Invoegen. De video wordt nu opgenomen in je presentatie. Welk formaat video in PowerPoint? Het aanbevolen formaat voor video in PowerPoint is WMV of MPEG4.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe kan ik zelf een filmpje maken?

6 handige tools

  1. Nutshell. Een gratis app waarmee je korte filmpjes kan maken met 3 beelden en enkele titels.
  2. Magisto. Nog een gratis app, waarmee je snel foto's en video's kan omzetten in gemonteerde filmpjes, inclusief muziek en speciale effecten.
  3. Animoto.
  4. Videoshop.
  5. iMovie App.
  6. iMovie for Macs.
Hoe maak je een filmpje van foto's? Een film maken
  1. Open de Google Foto's-app.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik onderaan op Bieb.
  4. Tik in het gedeelte 'Nieuw item maken' op Film.
  5. Tik op Nieuwe film om de foto's en video's te kiezen die je in de film wilt opnemen.
  6. Als je een thema wilt gebruiken, tik je op de gewenste film en volg je de instructies.

Hoe maak je van een filmpje een MP4 Bestand?

Opslaan in een video-indeling

  1. Selecteer Bestand > Exporteren.
  2. Open de lijst Bestandsindeling en selecteer de juiste video-indeling(MP4 of MOV).
  3. Selecteer de beste videokwaliteit: Presentatiekwaliteit,internetkwaliteitof Lage kwaliteit.
Vervolgens, hoe laat je een powerpoint automatisch afspelen? Er zijn een paar manieren om een PowerPoint-presentatie automatisch te laten afspelen. De eenvoudigste manier is om de PowerPoint in te stellen om af te spelen in de modus diavoorstelling. Open hiervoor de PowerPoint-presentatie en klik op het tabblad "Diavoorstelling". Klik vervolgens op de knop "Diavoorstelling instellen". In het dialoogvenster "Show instellen" selecteert u de optie "Bekeken door een persoon (venster)" en klikt u vervolgens op de knop "OK". Hierdoor wordt de PowerPoint-presentatie automatisch afgespeeld in de modus diavoorstelling.
Een andere manier om een PowerPoint-presentatie automatisch af te spelen is de functie "AutoPlay". Open hiervoor de PowerPoint-presentatie en klik op het tabblad "Invoegen". Klik vervolgens op de knop "Media" en selecteer de optie "AutoPlay". Selecteer in het dialoogvenster "AutoPlay" de optie "Afspelen" en klik vervolgens op de knop "OK". Hierdoor wordt de PowerPoint-presentatie automatisch afgespeeld.
Tot slot kunt u de functie "Actie-instellingen" gebruiken om een PowerPoint-presentatie automatisch af te spelen. Open hiervoor de PowerPoint-presentatie en selecteer de dia die u automatisch wilt afspelen. Klik vervolgens op het tabblad "Invoegen" en klik op de knop "Actie". Selecteer in het dialoogvenster "Actie-instellingen" de optie "Hyperlink naar" en klik vervolgens op de knop "OK". Voer in het dialoogvenster "Hyperlink" de URL in van de PowerPoint-presentatie die u automatisch wilt afspelen en klik vervolgens op de knop "OK". Hierdoor wordt de PowerPoint-presentatie automatisch afgespeeld.

Daarvan, hoe stel je tijd in bij powerpoint?

In PowerPoint kunt u de tijd voor elke dia instellen in de Instellingen voor de diavoorstelling. Ga hiervoor naar het tabblad Diavoorstelling en klik op de knop Diavoorstelling instellen. In het dialoogvenster Show instellen ziet u een veld voor Duur van de diashow. U kunt hier het aantal minuten invoeren dat u aan elke dia wilt besteden.

Door Leschen Creason

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een video presentatie met YouTube? :: Waar online films huren?
Handige links