Huis > H > Hoe Maak Je Een Video Presentatie Met Youtube?

Hoe maak je een video presentatie met YouTube?

YouTube video in PowerPoint 2016

  1. Open PowerPoint en ga naar de tab 'invoegen'. Kies bij 'Video' voor: 'Onlinevideo'.
  2. Plak de gekopieerde insluitcode in het onderste veld: 'Via de insluitcode van een video'. Klik vervolgens op de pijl.
  3. De video is nu ingevoegd in je presentatie!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Je kunt ook vragen hoe kan je een filmpje downloaden van youtube?

Open je webbrowser, zoek de video die je wilt downloaden van YouTube en kopieer de URL van de adresbalk. Keer dan terug naar 4K Video Downloader en klik op de groene 'Plak Link' knop linksboven. De software verkrijgt dan informatie over de video en geeft je een keuze aan kwaliteitsopties. Hoe kan je een filmpje op YouTube zetten? Video's uploaden in YouTube Studio

  1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Klik rechtsboven op MAKEN. Video's uploaden .
  3. Selecteer het bestand dat je wilt uploaden.

Kan je een filmpje toevoegen in een Word document?

Ja, u kunt een film toevoegen in een Word-document door gebruik te maken van het Microsoft Office Movies and Mediaembedded object. Selecteer hiervoor het tabblad Invoegen en klik vervolgens op Object in de groep Tekst. In het dialoogvenster Object invoegen selecteert u Nieuw maken en vervolgens klikt u op Films en media. Kies de film die u wilt invoegen en klik op OK. Wat dit betreft, hoe kan ik een pdf bestand in google docs zetten? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een PDF-bestand in Google Docs kunt plaatsen. Eén manier is om het PDF-bestand te uploaden naar uw Google Drive-account en het vervolgens te openen met de Google Docs-toepassing. Een andere manier is om de Google Docs URL-converter te gebruiken om het PDF-bestand te converteren naar een Google Docs formaat.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe zet ik muziek onder een PowerPoint presentatie?

Selecteer op het tabblad Invoegen de optie Audio en selecteer Audio op mijn pc. Blader in de verkenner naar het muziekbestand dat u wilt gebruiken en selecteer Invoegen. Terwijl het audiopictogram op de dia is geselecteerd, selecteert u op het tabblad Afspelen de optie Afspelen op achtergrond. Dienovereenkomstig, hoe maak je een leuk verjaardagsfilmpje? Een liedje zingen, een grappige sketch opvoeren of samen herinneringen ophalen. Dit zijn zomaar wat voorbeelden van felicitatie-filmpjes die je vooral mét elkaar leuk kan maken. Steek de koppen bij elkaar, denk na over wat jullie samen gaan doen op de video, zet je telefoon op een statief en: actie!

Wat heb je nodig om een filmpje te maken?

Wat heb je nodig

  1. Goed licht.
  2. Achtergrond.
  3. Camcorder.
  4. Dasspeld microfoon.
  5. Statief.
  6. Moviemaker of andere software om filmpjes te bewerken.
Dus, hoe maak je een goede videoboodschap? Er is niet één antwoord op deze vraag, want er zijn veel factoren die kunnen bijdragen tot het maken van een goede videoboodschap. Enkele tips die kunnen helpen zijn dat de belichting goed is, zodat u en uw omgeving zichtbaar zijn, en dat de geluidskwaliteit duidelijk is. Daarnaast kan het nuttig zijn om uzelf in het beeld van de camera te plaatsen, zodat u het middelpunt van de opname bent, en om beweging te vermijden, zodat de video stabiel is. Tot slot kan het nuttig zijn om te glimlachen en vriendelijk en benaderbaar over te komen, omdat dit helpt om een positievere en aantrekkelijkere boodschap over te brengen.

Hoe maak ik een filmpje van foto's iPhone?

Er zijn een paar manieren om een film te maken van foto's op je iPhone. Een manier is om de ingebouwde Foto's app te gebruiken. Open de app en selecteer het album dat de foto's bevat die u wilt gebruiken. Tik op de knop "Selecteren" in de rechterbovenhoek van het scherm en kies de foto's die je in de film wilt opnemen. Zodra u alle foto's hebt geselecteerd die u wilt gebruiken, tikt u op de knop "Delen" in de linkerbenedenhoek van het scherm. In het deelblad dat verschijnt, tikt u op de knop "Film maken".
Een andere manier om een film te maken van foto's op je iPhone is door de iMovie app te gebruiken. Open de app en tik op de knop "Project maken". In het scherm "Projecttype" dat verschijnt, tik je op de optie "Film". In het scherm "Sjabloon" dat verschijnt, kiest u de sjabloon die u wilt gebruiken voor uw film. Kies vervolgens in het scherm "Foto's selecteren" de foto's die je in de film wilt opnemen. Zodra je alle foto's hebt geselecteerd die je wilt gebruiken, tik je op de knop "Film maken".

Door Vachil

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je knippen in video editor? :: Hoe maak je een filmpje van een PowerPoint?
Handige links