Huis > H > Hoe Maak Je Een Vakje In Word?

Hoe maak je een vakje in Word?

Stap 2: De selectievakjes en tekst invoegen

Klik op het tabblad Symbolen. Klik in het vak Lettertype op een Symbol-lettertype dat op uw computer is geïnstalleerd, zoals Wingdings. Klik op Sluiten. Klik op de volgende cel waar u een vakje wilt invoegen en druk op CTRL+Y om nog een vakje toe te voegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Mensen vragen ook: wat betekent een vinkje?

Het vinkje is een symbool dat wordt gebruikt ter bevestiging. Het symbool wordt bij een geschreven tekst geplaatst om aan te geven dat deze in orde is, bijvoorbeeld op een boodschappenlijstje of in een selectievakje. Waar vind ik symbolen? Ga naar >Symbool > meer symbolen invoegen. Ga naar Speciale tekens. Dubbelklik op het teken dat u wilt invoegen. Selecteer Sluiten.

Bovendien, waar vind ik het symbool vinkje?

Het symbool vinkje is een unicode-teken, en kan worden gevonden op de volgende link: http://www.fileformat.info/info/unicode/char/2713/index.htm Hoe afvinken in Excel? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag omdat dit kan variëren afhankelijk van de specifieke versie van Excel die u gebruikt. In het algemeen kunt u in Excel echter items afvinken of selecteren met behulp van de selectievakjes in het dialoogvenster Gegevensvalidatie. Selecteer daartoe eerst de cellen waaraan u aankruisvakjes wilt toevoegen. Ga vervolgens naar het tabblad Gegevens en klik op de knop Gegevensvalidatie. In het dialoogvenster Gegevensvalidatie kiest u de optie Selectievakje in het keuzemenu Toestaan. Klik ten slotte op OK om het dialoogvenster te sluiten en de selectievakjes toe te voegen aan de geselecteerde cellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Je kunt ook vragen hoe maak ik een afvinklijst in word?

Hoe kan ik een checklist maken in Word?

  1. Schakel het tabblad Ontwikkelaar in. Open Microsoft Word. Klik op de het dossier tabblad. Ga naar Opties.
  2. Voeg selectievakjes in uw lijst in. Start Microsoft Word. Maak een nieuw document of open een bestaand document. Typ de items die u op de checklist wilt hebben.
Bovendien, hoe maak je een formulier in word? Een formulier maken
  1. Maak een nieuw document.
  2. Voeg tekst, tabellen, afbeeldingen en allerlei andere inhoud toe die je in het formulier wilt hebben.
  3. Voeg nu inhoudsbesturingselementen aan het formulier toe.
  4. Schakel de formuliervergrendeling in.
  5. Sla het bestand op als sjabloon en sluit het bestand.

En nog een vraag, hoe maak je een kruisje in word?

Een kruisje † maak je via de toesten option + t (Apple) of alt 0134 of alt 10013(Windows). Deze wordt op verschillende plaatsen gebruikt. Wat als er maar 1 vinkje staat bij WhatsApp? Als er slechts 1 vinkje staat op WhatsApp, betekent dit dat je bericht is verzonden, maar niet is afgeleverd bij de ontvanger.

Wat betekent een grijs vinkje?

Een grijs vinkje geeft meestal aan dat een item is uitgeschakeld of inactief is. In Microsoft Word bijvoorbeeld wordt een uitgeschakeld selectievakje grijs weergegeven. In sommige gevallen kan een grijs vinkje ook aangeven dat een item is geselecteerd maar nog niet is voltooid.

Door Rosco

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan niemand zien dat je online bent op WhatsApp? :: Hoe maak je een krul in Word?
Handige links