Huis > W > Wat Is Het Best Verkochte Album Aller Tijden?

Wat is het best verkochte album aller tijden?

Michael Jackson, Thriller

Het album Thriller is niet alleen maar het best verkochte album aller tijden, het heeft ook geleid tot een belangrijke omslag in de muziekindustrie. Vanwege het grote succes van het album, en in het bijzonder het nummer 'Thriller'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een album?

Er zijn open foto's. Alle foto's zijn beschikbaar op het tabblad Bibliotheek. Als u er meerdere wilt selecteren, kunt u op meerdere foto's tikken of er met uw vinger overheen glijden. Nadat u uw selectie hebt bevestigd, tikt u op de knop 'Prullenbak'.

Welke singles in jukebox?

Singles van o.a. Elvis Presley, Andy Tielman, Roy Orbison, Conway Twitty, The Beatles, Pat Boone, The Doors, DBM&T, Everly brothers, Abba, Anneke Gronlow, the Rolling stones, Andre Hazes, Duitse piraten singles, Franstalige singles, Nederlandstalige singles, Telstar, Piratensingles en nog veel meer. Waar kun je singles kopen? Welkom bij Platenwereld.nl de vinyl single en lp shop en platenwinkel waar u online uw vinyl singles en lp's kunt kopen en verkopen.

Hoeveel groeven heeft een lp?

Een LP heeft twee groeven, één aan elke kant van de plaat. En nog een vraag, hoe bepaal ik de waarde van een lp? Om de waarde van een LP te berekenen, moet u de grootte van de tank (in gallons), het gewicht van de LP (in ponden) en de huidige marktprijs voor LP weten. Zodra u die informatie hebt, kunt u de volgende formule gebruiken:
Waarde van LP = (Tankinhoud in gallons) x (Gewicht van LP in ponden) x (Huidige marktprijs voor LP)

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste film aller tijden?

The Shawshank Redemption is een film van 142 minuten, The Godfather is een film van 175 minuten, en The Godfather: Part II is een film van 202 minuten.

En nog een vraag, hoe kun je lp's het beste bewaren?

Vinyl kan je best bewaren op kamertemperatuur of kouder. Dat betekent in de praktijk ergens tussen de 15°C en 25°C. Zorg er dus zeker voor dat je platen niet vlak naast de radiator, airco of een verluchtingsrooster staan. Wat kost een LP plaat? 16, 17 euro voor een nieuwe cd is de standaard geworden. Voor vinyl ligt dat anders. Diezelfde nieuwe albums kosten al snel tussen de 20 en 25 euro, met regelmatig vreemde uitschieters naar boven. Een voorbeeld: het album van Jake Bugg, de populaire folkster, kost gemiddeld ruim 30 euro.

Dus, hoe kan ik mijn boeken verkopen?

Websites waar je boeken kunt verkopen

  • Bol.com. Bol.com is de grootste Nederlandse aanbieder van tweedehands boeken.
  • Boekenbalie.nl. De website boekenbalie.nl is speciaal gemaakt voor het zo snel mogelijk verkopen van je tweedehands boeken.
  • Scheltema.nl.
  • Booktrader.nl.
  • Deslegte.
  • Studystore.nl.
  • Marktplaats.
  • Veel goedkoper.
Dus, waar kan ik mijn cd verkopen? Er zijn tegenwoordig een paar mogelijkheden om cd's te verkopen. Eén optie is om ze te verkopen via een consignatiewinkel. Deze optie zal waarschijnlijk het langst duren om uw CD te verkopen, maar u krijgt de volledige waarde voor uw CD. Een andere optie is om je CD te koop aan te bieden op een online marktplaats, zoals eBay of Amazon. Deze optie zal uw CD waarschijnlijk sneller verkopen, maar u zult een vergoeding moeten betalen aan de marktplaats. Tenslotte kun je proberen je CD direct aan een muziekwinkel te verkopen. Deze optie zal waarschijnlijk krijg je de minste hoeveelheid geld voor uw CD, maar het zal de snelste manier om het te verkopen.

Hoe werkt Discogs?

Discogs is een door de gebruiker gebouwde database met muziekinformatie. Het stelt gebruikers in staat om informatie over artiesten, releases en labels bij te dragen en hun persoonlijke muziekcollecties bij te houden. Discogs biedt ook een marktplaats voor het kopen en verkopen van fysieke muziekmedia.

Door Lesak

Vergelijkbare artikelen

Is virtual reality slecht voor je ogen? :: Wat is vinylplaat?
Handige links