Huis > W > Waarom Zie Ik Maar 1 Vinkje?

Waarom zie ik maar 1 vinkje?

Eén vinkje: het bericht dat jij hebt getypt is verzonden naar de ontvanger, maar is nog niet bij de ontvanger aangekomen. De ontvanger heeft bijvoorbeeld op dit moment geen internetverbinding, of heeft de telefoon uit. Maar geen zorgen: jouw bericht wordt vanzelf, zodra de ontvanger weer verbinding heeft, afgeleverd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Trouwens, hoe lees je whatsapp zonder blauwe vinkjes?

Blauwe vinkjes uitzetten op Android-toestel

  1. Open de app WhatsApp.
  2. Tik rechtsboven op het pictogram 'Menu'. Dit zijn de drie puntjes.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Account.
  5. Tik op Privacy.
  6. Tik helemaal onderaan achter 'Leesbewijzen' op de schuifbalk. Die kleurt nu grijs.
Bovendien, hoe kun je stiekem appen? Onopgemerkt appen

Als je onopgemerkt of vertrouwelijk wil appen is Whatsapp dus niet echt ideaal. Daar is de app Telegram geschikter voor. Die kan je namelijk vergrendelen met een wachtwoord en vingerafdruk.

Wie kijkt of ik online ben op WhatsApp?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag. WhatsApp heeft geen publiekelijk beschikbare API, dus het is niet mogelijk om met zekerheid te zeggen hoe WhatsApp controleert of een gebruiker online is. Het is echter waarschijnlijk dat WhatsApp een combinatie van de volgende methoden gebruikt om te controleren of een gebruiker online is:
- Controleren of de telefoon van de gebruiker verbonden is met het internet
- Controleren of de gebruiker de WhatsApp-app geopend en actief heeft
- Controleren of de gebruiker onlangs interactie heeft gehad met de WhatsApp-app (bijvoorbeeld door een bericht te ontvangen of te versturen). Kun je appen zonder online te zijn? Nee, je kunt niet appen zonder online te zijn.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dus, waarom blijft er een 1 staan bij whatsapp?

Er is hier veelal een heel logische verklaring voor. Meestal is het zo dat er nog wel ongelezen berichten staan in gesloten chats. De standaard weergave van het chat-overzicht toont alleen open chats. Wanneer u de filter bovenaan het chat-overzicht op 'Alle' of 'Gesloten' zet, zullen de gesloten chats getoond worden. Men kan zich ook afvragen: kan ik zien of een geblokkeerd contact online is? Geblokkeerde contacten kunnen je niet meer bellen of berichten naar je verzenden. De functie Laatst gezien, je onlinestatus, statusupdates en veranderingen die je maakt aan je profielfoto zijn niet meer zichtbaar voor geblokkeerde contacten.

Hoe kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft?

Je ziet geen updates van de profielfoto van een contact. Berichten die je stuurt naar een contact dat jou heeft geblokkeerd hebben altijd maar één vinkje (bericht verzonden) en nooit een tweede vinkje (bericht afgeleverd). Het lukt niet om dat contact te bellen. Kan je blauwe vinkjes per persoon uitzetten? Helaas is er geen manier om blauwe vinkjes per persoon uit te schakelen. Zodra u de functie blauwe vinkjes hebt ingeschakeld, blijft deze actief voor alle contacten.

Bovendien, hoe appje lezen zonder te openen?

Er is geen manier om een app te lezen zonder hem te openen.

Door Darn Kukla

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je water in je telefoon hebt? :: Wat gebeurt er als je telefoon op vliegtuigstand staat?
Handige links