Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Water In Je Telefoon Hebt?

Wat moet je doen als je water in je telefoon hebt?

Telefoon in het water laten vallen?Dit kun je doen!

  1. Haal je telefoon direct uit het water.
  2. Zet je toestel uit.
  3. Verwijder je hoesje, case of cover.
  4. Haal je simkaart uit je telefoon.
  5. Dep je telefoon droog met absorberend papier of een schone theedoek.
  6. Heb je een telefoon waar je de batterij zelf uit kunt halen?

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoe werkt een Lightning connector?

Lightning is de door Apple ontwikkelde aansluiting waarmee je Apple producten oplaadt of aansluit op een computer. Naast de standaard usb A naar Lightning kabel is er een speciale usb C naar Lightning kabel om mee te snelladen. Waarom USB C naar Lightning-kabel? Met een USB-C-naar-Lightning-kabel kunt u uw AirPods, AirPods Pro, iPhone, iPad of iPod touch opladen en synchroniseren, een Siri Remote opladen en meer.

Wat is een Lightning naar USB kabel?

Een Lightning-naar-USB-kabel is een kabel die wordt gebruikt om een apparaat met een Lightning-connector aan te sluiten op een computer of een ander USB-apparaat. De Lightning-connector is een eigen connector die wordt gebruikt door Apple Inc. en is te vinden op hun iPhone, iPad en iPod touch-apparaten. Het USB-uiteinde van de kabel is een standaard USB-connector die met elk USB-apparaat kan worden gebruikt. Wat gebeurd er als je een natte stekker in het stopcontact steekt? Wanneer u een natte stekker in het stopcontact steekt, zal de stroom door het water stromen en een circuit creëren. Dit kan een schok veroorzaken en mogelijk de stekker of het elektrische apparaat beschadigen.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Vervolgens, hoe krijg ik water uit mijn connector?

Als uw iPhone of Lightning-accessoire nat is

  1. Tik de iPhone voorzichtig tegen uw hand met de Lightning-connector naar onder gericht om overtollige vloeistof te verwijderen.
  2. Laat de iPhone ten minste 30 minuten drogen voor u deze probeert op te laden met een Lightning-kabel of op een Lightning-accessoire aansluit.
Hoe krijg je vocht uit je USB poort? Als er vocht in de USB-poort wordt gedetecteerd, verschijnt er een foutmelding en wordt het opladen gestopt. Haal in dat geval de stekker van de telefoon uit de lader en veeg het af met een droge doek of schud de telefoon voorzichtig (5-10 keer) met de poort naar beneden om overtollig vocht te laten ontsnappen.

Wat te doen als iPhone nat is geworden?

iPhone nat geworden?Dit moet je doen!

  1. Bekijk welke iPhone je hebt.
  2. Controleer of je iPhone vloeistofschade heeft.
  3. Zet uit en verwijder alle accessoires.
  4. Maak de buitenkant droog.
  5. Laat water uit je toestel lopen.
  6. Breng je iPhone naar een ervaren reparateur.
Kan iPhone 13 tegen water? Ja, de iPhone 13 kan tegen water. Hij heeft een waterbestendigheidsclassificatie van IP68, wat betekent dat hij tot 30 minuten in maximaal 6,5 meter water kan worden ondergedompeld zonder schade op te lopen.

Kan een iPhone met waterschade gemaakt worden?

Als een iPhone waterschade heeft, kan dat moeilijk te repareren zijn. Waterschade kan kortsluiting veroorzaken in de circuits in de telefoon, en dit kan moeilijk te repareren zijn. Als de telefoon lange tijd in het water heeft gelegen, kan de schade onomkeerbaar zijn. In sommige gevallen is het mogelijk om de telefoon schoon en droog te maken, maar dat lukt niet altijd. Bij waterschade kunt u de telefoon het beste naar een vakman brengen.

Door Carrew Sturrup

Vergelijkbare artikelen

Wat is Xlookup in het Nederlands? :: Waarom zie ik maar 1 vinkje?
Handige links