Huis > W > Waarom Geeft Vlookup N A?

Waarom geeft Vlookup n A?

Normaal gesproken, wanneer u de functie vlookup toepast om de overeenkomstige waarde te retourneren, als uw overeenkomende cel leeg is, retourneert deze 0, en als uw overeenkomende waarde niet wordt gevonden, krijgt u een fout # N / A-waarde zoals hieronder afgebeeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Mensen vragen ook: wat is het verschil tussen vert zoeken en index?

Verticaal zoeken is een veelgebruikte en super handige formule in Excel. Echter is de combinatie van Index Vergelijken een stuk flexibeler. Een van de voordelen is bijvoorbeeld dat de zoekwaarde niet perse links, als eerste kolom van je data hoeft te staan. De combinatie van Index Vergelijken kan ook naar links zoeken. Wat is overloop in Excel? Overloop betekent dat een formule meerdere waarden oplevert en dat die waarden in naburige cellen zijn geplaatst.

Wat betekent overloop bij verticaal zoeken?

In de informatica treedt een overflow op wanneer een berekening een resultaat oplevert dat buiten het bereik ligt van de waarden die kunnen worden weergegeven door het gegevenstype dat in de berekening wordt gebruikt. Een integer gegevenstype kan bijvoorbeeld alleen een bereik van waarden weergeven van -2.147.483.648 tot 2.147.483.647. Als een berekening een resultaat oplevert dat buiten dat bereik ligt, is er een overflow opgetreden. In sommige gevallen kan een overflow een programma laten crashen. In andere gevallen kan het gewoon een onjuist resultaat opleveren. Waarom verticaal zoeken in Excel? Er zijn vele redenen om verticaal zoeken in Excel te gebruiken. Ten eerste is het een snelle en gemakkelijke manier om gegevens te vinden die verspreid zijn over meerdere kolommen. Ten tweede kan het worden gebruikt om gegevens te vinden die verborgen zijn in cellen die niet zichtbaar zijn op het scherm. Ten derde is het een prima manier om gegevens te vinden die in een grote spreadsheet verstopt zitten. Ten slotte kan het worden gebruikt om gegevens te vinden die in een andere volgorde staan dan de gegevens in de rest van de spreadsheet.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Waar staat de afkorting NB voor?

NB - Afkorting 1. (afkorting) de afkorting voor nota bene, let wel 2. Wat betekent waarde in Excel? #WAARDE! is voor Excel een manier om te zeggen: 'Er is iets mis met de manier waarop u de formule typt. Of er is iets mis met de manier waarop u naar de cellen verwijst.

Is leeg functie Excel?

Soms moet u controleren of een cel leeg is, in het algemeen omdat u niet wilt dat een formule een resultaat weergeeft zonder invoer. In dit geval gebruiken we ALS met de functie ISLEEG: =ALS(ISLEEG (D2);"Leeg";"Niet leeg") Hoe werkt horizontaal zoeken in Excel? In Excel wordt horizontaal zoeken uitgevoerd met behulp van het dialoogvenster Zoeken en vervangen. Om dit dialoogvenster te openen, drukt u tegelijkertijd op de toetsenCtrl+F. Typ in het dialoogvenster Zoeken en vervangen de tekst of waarde die u wilt zoeken in het veld Zoeken naar wat en klik vervolgens op de knop Volgende. Excel zoekt naar de opgegeven tekst of waarde in het huidige werkblad, te beginnen bij de cel die momenteel is geselecteerd. Als de tekst of waarde wordt gevonden, wordt deze gemarkeerd in het werkblad. U kunt vervolgens op de knop Vervangen klikken om de gevonden tekst of waarde te vervangen door een andere waarde.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik in excel twee kolommen vergelijken?

Er zijn een paar manieren waarop u twee kolommen in Excel kunt vergelijken. Eén manier is het gebruik van de functie "=IF()". Deze functie geeft de waarde "TRUE" als de twee waarden gelijk zijn, en "FALSE" als dat niet het geval is. Een andere manier om twee kolommen te vergelijken is het gebruik van de functie "COUNTIF()". Deze functie telt het aantal cellen in elke kolom die dezelfde waarde bevatten. Als de twee kolommen hetzelfde aantal cellen met dezelfde waarde hebben, zijn de kolommen identiek.

Door Jamnes

Vergelijkbare artikelen

Waar mag ik vliegen met RC vliegtuig? :: Wat is Xlookup in het Nederlands?
Handige links