Huis > I > Is Voicemail Gratis In Het Buitenland?

Is voicemail gratis in het buitenland?

Voicemail gebruiken buiten de EU

Bellen naar je voicemail vanuit het buitenland kost bij iedere provider het reguliere tarief voor bellen vanuit datzelfde land. Bij sommige providers betaal je het buitenlandtarief als iemand anders jouw voicemail inspreekt wanneer je je buiten de EU begeeft.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn voicemail beluisteren kpn?

Je hebt een smartphone met Android 4.4 of nieuwer nodig.

  1. Met de KPN VoiceMail app wordt het een stuk makkelijker om achtergelaten berichten terug te luisteren.
  2. In de KPN VoiceMail-app zie je in één oogopslag welke berichten je hebt ontvangen.
  3. Vervolgens selecteer je zelf het bericht dat je wil terugluisteren.
Kan 1233 niet bellen? Probeer het eens met een ander toestel, om te kijken of dit wel lukt. Om je voicemail af te luisteren vanaf een ander toestel, bel je 0612001233. Je vult dan eerst je mobiele nummer in, en sluit af met een hekje. Kies vervolgens voor optie twee, om je persoonlijke toegangscode toegestuurd te krijgen per SMS-bericht.

Kan je voicemails terughalen?

Het is mogelijk om voicemails op te vragen, hoewel het proces verschilt per telefoonprovider. Bij AT&T bijvoorbeeld kunnen gebruikers voicemails opvragen door *98 te draaien vanaf hun vaste telefoon. En nog een vraag, hoe telenet voicemail beluisteren? Aangenomen dat u wilt weten hoe u voicemail ophaalt van een Telenet VoIP-telefoon:
1. Toets *98 in vanaf uw huistelefoon
2. Voer uw pincode in gevolgd door de # toets
3. Om nieuwe berichten te beluisteren, druk op 1
4. Om opgeslagen berichten te beluisteren, drukt u op 2
5. Om verwijderde berichten te bekijken, drukt u op 3
6. Om uw pincode te wijzigen, drukt u op 4
7. Om deze opties opnieuw te horen, druk op 5

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe kan ik mijn voicemail beluisteren T Mobile?

Je kunt je voicemail beluisteren door te bellen naar 1233. Bel je vanaf een een ander toestel? Dan kun je bellen naar 06-24001233. Je moet wel vooraf een wachtwoord instellen om je voicemail af te kunnen luisteren. Hoe sluit je een voicemail af? Afsluiting – sluit het voicemailbericht af met een vriendelijke groet en de woorden “Einde bericht”.

Hoe zet ik mijn voicemail uit op mijn Samsung?

Hoe zet ik voicemail uit op Samsung? Bij sommige Android-telefoons kun je voicemail uitschakelen door de Instellingen van je telefoon te openen, dan te tikken op Gesprek (in het tabblad Apparaat), dan te tikken op Voicemail, dan te tikken op je Voicemail -nummer, en deze vervolgens te verwijderen. Hoe zet ik mijn voicemail uit op mijn iphone? Er zijn een paar verschillende manieren om je voicemail op je iPhone uit te schakelen. Eén manier is om naar de instellingen van je telefoon te gaan en de sectie "Telefoon" te vinden. In de Telefoon sectie zou er een optie moeten zijn om je voicemail uit te schakelen. Een andere manier om je voicemail uit te schakelen is door de klantenservice van je provider te bellen en hen te vragen je voicemail uit te schakelen.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn voicemail beluisteren simpel?

U kunt uw voicemail op verschillende manieren beluisteren. Eén manier is om je voicemailnummer te bellen en de aanwijzingen te volgen. Een andere manier is om de voicemailapplicatie op uw telefoon te gebruiken. Als je een iPhone hebt, kun je de voicemailapplicatie vinden door de Telefoon-app te openen en op het tabblad Voicemail te tikken.

Door Hallee Gonzalez

Vergelijkbare artikelen

Hoe beluister ik mijn voicemail Samsung? :: Waar kan je je voicemails beluisteren?
Handige links