Huis > H > Hoe Beluister Ik Mijn Voicemail Samsung?

Hoe beluister ik mijn voicemail Samsung?

Bel dan naar 1233 en volg de aanwijzingen in het keuzemenu. KPN biedt voor Android-telefoons een app aan om de voicemail mee in te stellen. De app is gratis te downloaden in de Play Store van Google. Als de voicemail is geactiveerd, ziet en beluistert u nieuwe voicemailberichten in deze app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe moet ik mijn voicemail instellen?

Een nieuwe begroeting opnemen

  1. Open de Google Voice-app .
  2. Tik linksboven op Menu. Instellingen.
  3. Tik in het gedeelte Voicemail op Voicemailbegroeting.
  4. Tik op Een begroeting opnemen.
  5. Tik op Opnemen .
  6. Neem de begroeting op. Tik als u klaar bent op Stoppen .
  7. Kies wat u met de opname wilt doen: Tik op Afspelen.
Wat zeg ik in mijn voicemail? Enkele voorbeelden:

Hallo, dit is de voicemail van (naam). Ik ben er even niet. Spreek na de pieptoon een bericht in dan bel ik jou zo snel mogelijk terug. Hallo, u bent verbonden met de voicemail van (naam).

Dus, hoe kan ik een bericht doorsturen?

Om een bericht door te sturen, moet u het bericht openen en op de knop "doorsturen" klikken. Er verschijnt dan een nieuw berichtvenster met het oorspronkelijke bericht erin gekopieerd. Van hieruit kunt u eventuele aanvullende opmerkingen toevoegen en vervolgens het bericht naar de gewenste ontvanger sturen. Hoe kan ik een voicemail bericht opslaan? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een voicemailbericht kunt opslaan. Eén manier is het downloaden van een voicemail app op je smartphone, waarmee je het bericht kunt opslaan als een audiobestand. Een andere manier is het gebruik van een voice-to-text dienst, die het bericht zal transcriberen en opslaan als een tekstdocument. Tot slot kunt u het bericht ook opslaan door uw voicemailservice te bellen en de aanwijzingen te volgen om het bericht op te slaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

En nog een vraag, hoe voicemail beluisteren vaste telefoon?

voicemail beluisterenvaste telefoonvoicemailbeluisterentelefoon

Bel hiervoor met jouw mobiele telefoon vanuit Nederland naar nummer 1233:

  1. Kies optie 9.
  2. Kies optie 2.
  3. Kies optie 2.
Mensen vragen ook: wat is het nummer van voicemail? In Nederland kun je gewoon bellen naar 1233. Let wel op in het buitenland, bellen naar je voicemail is niet geheel gratis.

Waarom krijg ik geen melding van voicemail?

Tik linksboven op Menu. Instellingen. Tik onder Gesprekken op Meldingen voor inkomende gesprekken. Geluid. Vervolgens, kan voicemail niet instellen? Er zijn een paar redenen waarom u geen voicemail kunt instellen op uw telefoon. Controleer eerst of u een voicemailaccount hebt bij uw serviceprovider. Als je geen account hebt, kun je geen voicemail instellen. Ten tweede, zorg ervoor dat je telefoon compatibel is met de voicemailservice. Sommige telefoons zijn niet compatibel met bepaalde voicemailservices. Ten derde, zorg ervoor dat je het juiste voicemailnummer hebt voor je serviceprovider. Als je niet het juiste nummer hebt, kun je geen voicemail instellen. Zorg er tenslotte voor dat je genoeg ruimte op je telefoon hebt om de voicemailberichten op te slaan. Als je niet genoeg ruimte hebt, kun je geen voicemail instellen.

Hoe zet je een voicemail op Iphone?

Met de visuele voicemailfunctie van de iPhone kun je eenvoudig een lijst van je recente voicemails bekijken en kiezen welke je wilt beluisteren of verwijderen. Je kunt ook oproepen terugbellen vanuit je voicemail inbox. Volg deze eenvoudige stappen om voicemail op je iPhone in te stellen:
1. Open de Telefoon-app.
2. Tik op het tabblad Voicemail.
3. Tik op Nu instellen.
4. Voer uw wachtwoord in (indien gevraagd).
5. Volg de overige instructies op het scherm.

Door Melburn Hender

Vergelijkbare artikelen

Hoe stel ik mijn voicemail in Vodafone? :: Is voicemail gratis in het buitenland?
Handige links