Huis > W > Waar Kan Je Je Voicemails Beluisteren?

Waar kan je je voicemails beluisteren?

Om je voicemailberichten te beluisteren bel je naar voicemail (meestal 1233). Je hoort dan meteen of er nieuwe berichten voor je zijn binnengekomen. Is dat het geval, dan worden deze nieuwe berichten automatisch afgespeeld. Je kunt ook oudere, bewaarde berichten terugluisteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is het nummer van voicemail?

In Nederland kun je gewoon bellen naar 1233. Let wel op in het buitenland, bellen naar je voicemail is niet geheel gratis. Waar vind ik voicemail op iPhone? Ga als volgt te werk om voicemail in te stellen op uw iPhone:

  1. Tik op het pictogram Telefoon-app om het te openen.
  2. Tik in de onderste werkbalk van de app Telefoon op het pictogram Voicemail.
  3. Als het scherm leeg is, betekent dit dat je je voicemail al hebt ingesteld op de iPhone.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn voicemail beluisteren in het buitenland?

Om uw voicemail in het buitenland te beluisteren, moet u uw voicemailaccount instellen met een internationaal belplan. Je moet ook een telefoon hebben die kan roamen. Wanneer u in een ander land bent, moet u uw voicemailnummer bellen en de aanwijzingen volgen om uw voicemailberichten te beluisteren. Hoe kan ik oude voicemail berichten beluisteren? Er zijn een paar manieren om oude voicemailberichten te beluisteren. Eén manier is om uw voicemailservice te bellen en uw wachtwoord in te voeren. Zodra u bent ingelogd, kunt u uw berichten beluisteren.
Een andere manier om oude voicemailberichten te beluisteren is door een voicemail-app op je smartphone te gebruiken. Veel smartphones hebben een ingebouwde voicemail app waarmee u uw berichten kunt beluisteren.
Als je geen voicemail-app op je smartphone hebt, kun je er een downloaden in de App Store of Google Play Store. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, moet u uw voicemailwachtwoord invoeren om in te loggen. Nadat u bent ingelogd, kunt u uw berichten beluisteren.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dit in overweging nemend, hoe beluister ik mijn voicemail samsung?

Bel dan naar 1233 en volg de aanwijzingen in het keuzemenu. KPN biedt voor Android-telefoons een app aan om de voicemail mee in te stellen. De app is gratis te downloaden in de Play Store van Google. Als de voicemail is geactiveerd, ziet en beluistert u nieuwe voicemailberichten in deze app. Hoe kan ik een voicemail bericht opnemen? Je kan het bericht bewaren en anders via een app op je toestel het bericht opnemen terwijl je deze aan het afspreken bent. Daar zijn vast wel apps voor om gesprekken op te nemen en dan kan dit natuurlijk ook. Maar opnemen op je telefoon of PC door iets aan te klikken bij Vodafone is niet mogelijk.

Waarom kan ik geen voicemail beluisteren?

voicemailvoicemails

Visuele voicemail aanzetten

  • Open de app Telefoon .
  • Tik rechtsboven op Meer opties .
  • Tik op Instellingen. Voicemail.
  • Zet Visuele voicemail aan.
Hoe moet ik mijn voicemail instellen? Aangenomen dat u tips wilt voor het instellen van voicemail:
1. Kies een Begroeting
Wanneer bellers uw voicemail begroeting horen, moeten ze onmiddellijk kunnen identificeren wie ze te pakken hebben. Vermeld duidelijk uw naam en bedrijfsnaam. Als je een algemene naam hebt, wil je misschien je bedrijfstak vermelden, zoals "John Smith, onroerend goed". Misschien wilt u ook uw locatie vermelden.
2. Houd het kort
Uw voicemail begroeting moet kort zijn. Houd het onder de 15 seconden.
3. Spreek duidelijk
Spreek langzaam en duidelijk. Dit zorgt ervoor dat uw boodschap begrepen wordt.
4. Vermijd "ums" en "ahs"
Probeer vulwoorden als "ums" en "ahs" te vermijden. Hierdoor kunt u nerveus of onzeker overkomen.
5. Use a Professional Tone
Your voicemail greeting should be professional and courteous.
6. Glimlach
Geloof het of niet, glimlachen terwijl je je voicemail begroeting inspreekt is te horen in je stem. Hierdoor klink je vriendelijk en benaderbaar.
7. Vermijd het gebruik van muziek
Muziek kan voor sommige bellers afleidend of irritant zijn. Als u ervoor kiest om muziek te gebruiken, houd het dan kort en stil genoeg zodat het uw stem niet overstemt.
8. Controleer uw bericht
Zodra u uw voicemail begroeting hebt opgenomen, moet u deze beluisteren om te controleren op fouten.

Hoe lang blijft een voicemail bericht bewaard?

De meeste voicemailsystemen bewaren berichten gedurende een bepaalde periode, vaak ongeveer 30 dagen. Daarna worden de berichten automatisch verwijderd. Bij sommige systemen kunnen gebruikers echter handmatig berichten verwijderen voordat de bewaartermijn is verstreken.

Door Gustin

Vergelijkbare artikelen

Is voicemail gratis in het buitenland? :: Hoe kan je ingesproken voicemail beluisteren?
Handige links