Huis > H > Hoe Maak Je Een Nieuwe Apple Id?

Hoe maak je een nieuwe Apple ID?

Een Apple ID aanmaken via de App Store op uw apparaat

  1. Open de App Store en tik op de inlogknop .
  2. Tik op 'Maak nieuwe Apple ID aan'.
  3. Volg de stappen op het scherm.
  4. Voer uw creditcard- en factuurgegevens in en tik op 'Volgende'.
  5. Bevestig uw telefoonnummer.
  6. U krijgt een verificatiemail van Apple.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Kun je een Apple ID verwijderen?

Zo kun je je Apple ID-account verwijderen

Ga naar de Apple-privacypagina en log in met je Apple ID. Klik op Je account verwijderen en dan op Vraag verwijdering van je account aan.
Dus, waarom wordt steeds mijn apple id gevraagd? U hebt onlangs uw Apple ID-gegevens gewijzigd, zoals e-mail, telefoonnummer, beveiligingsvragen, adres, enz. Er is een probleem met uw iCloud-instellingen. iMessage of FaceTime heeft activeringsproblemen. Er zijn lang wachtende app-downloads in uw App Store-of iTunes-downloadsectie op macOS Mojave en eerder.

Dienovereenkomstig, wat kan iemand anders met mijn apple id?

Als iemand uw Apple ID heeft, heeft hij toegang tot alle informatie en gegevens die aan dat account zijn gekoppeld. Dit omvat uw contactgegevens, foto's, documenten en andere bestanden die in iCloud zijn opgeslagen. Ook kunnen zij namens u aankopen doen in de App Store, iTunes Store en iBooks Store. Bovendien hebben ze toegang tot uw iCloud-e-mailaccount en alle accounts van derden die aan uw Apple ID zijn gekoppeld. Hoe lang duurt Apple ID verificatie? De tijd die het duurt voordat de Apple ID-verificatie is voltooid, varieert afhankelijk van de gebruikte methode. Als u bijvoorbeeld tweestapsverificatie gebruikt, kan het enkele minuten duren voordat de verificatiecode naar uw apparaat wordt verzonden. Als u echter een herstelsleutel gebruikt, kan het enkele dagen duren voordat Apple uw identiteit heeft geverifieerd.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Wat dit betreft, hoe weet ik zeker dat mijn iphone leeg is?

Wanneer je onderweg bent om je iPhone aan iemand anders te verkopen, kun je nog steeds een wisactie uitvoeren:

  1. Open de Instellingen-app op de iPhone.
  2. Ga naar Algemeen > Stel opnieuw in.
  3. Druk nu op Wis alle inhoud en instellingen en voer je pincode in.
  4. De iPhone zal hierna meteen volledig worden gewist.
Trouwens, kan ik icloud uitzetten? Klik op Instellingen. Klik op je Apple ID. Scrol omlaag en klik op Zoek mijn iPhone, als deze aan staat zet het schuifje dan op uit. Voer je wachtwoord van je Apple ID in klik op Schakel uit.

Hoe kom ik uit de cloud?

Druk bovenaan op je naam. Druk op iCloud. Druk op Beheer opslag. Druk op de app waarvan je de bestanden uit je iCloud opslag wil halen. Je kunt ook vragen wat is mijn apple id gebruikersnaam? Je kunt ook vragen wat mijn apple id gebruikersnaam is?

Dienovereenkomstig, hoe maak je een apple id aan zonder creditcard?

Om een Apple ID aan te maken zonder creditcard hebt u een Apple-apparaat nodig met iOS 5 of hoger of OS X 10.7.5 of hoger. Ga naar de App Store op uw apparaat en zoek naar een gratis app. Klik vervolgens op de knop 'Gratis' en 'Installeren'. Er zal een pop-upvenster verschijnen met de vraag of u een Apple ID wilt aanmaken. Klik op de optie 'Aanmaken zonder creditcard'. Volg de aanwijzingen op het scherm om verder te gaan.

Door Vanna Sylvia

Vergelijkbare artikelen

Kan iCloud alleen met creditcard? :: Is je iCloud gekoppeld aan je Apple ID?
Handige links