Huis > H > Hoe Kan Ik Onlangs Toegevoegde Vrienden Verbergen?

Hoe kan ik onlangs toegevoegde vrienden verbergen?

Je kunt de lijst met recent toegevoegde vrienden verbergen voor anderen. Ga hiervoor naar je vriendenlijst en klik op bewerken. Selecteer de optie 'wie kan je vriendenlijst zien' en kies voor 'alleen ik'. Nieuwe vriendschappen zijn mogelijk ook binnen het nieuwsoverzicht zichtbaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien met wie iemand vrienden is geworden op Facebook?

Er is een zijbalk aan de linkerkant van de pagina. Klik op het tabblad met de tekst Recent toegevoegd. Dit is een lijst van vrienden. Dit toont de meest recente vrienden van die persoon.

Kun je gemeenschappelijke vrienden op Facebook verbergen?

Hoewel je je hele vriendenlijst voor iedereen kunt verbergen, is de enige manier om je gemeenschappelijke vrienden te verbergen je vrienden te vragen om ook hun vriendenlijsten te verbergen. Hoe zit het met gemeenschappelijke vrienden op Facebook? Open de profielpagina van de persoon. Dit werkt het best wanneer je reeds vrienden bent met hem of haar, zodat hun vriendenlijst niet verborgen is. Druk of klik op het tabblad Vrienden' om hun vriendenlijst te openen. Druk of klik op het tabblad 'Gezamenlijk' om te kijken welke vrienden je met deze persoon deelt.

Hoe kan het dat ik niet alle gemeenschappelijke vrienden kan zien?

De meest waarschijnlijke reden waarom u niet alle gemeenschappelijke vrienden kunt zien, is omdat u privacy-instellingen op uw account hebt die beperken wie uw vriendenlijst kan zien. Om dit op te lossen, kunt u naar uw privacy-instellingen gaan en wijzigen wie uw vriendenlijst kan zien in "Iedereen". Dienovereenkomstig, hoe zie je iemands nieuwste vrienden op facebook? Als u iemands nieuwste vrienden op Facebook wilt zien, kunt u naar zijn profiel gaan en naar beneden scrollen naar het gedeelte "Vrienden". Als je op het woord "Vrienden" klikt, krijg je een lijst te zien met de vrienden van die persoon, en de meest recente staan bovenaan de lijst.

Gerelateerde artikelen

Kan je een insta post voor iemand verbergen?

De mogelijkheid om een deel van hun foto's te verbergen voor andere gebruikers is gegeven doorInstagram. De functie wordt archieven genoemd. Dat meldt het sociale netwerk op zijn website. De archiefoptie is te vinden in zowel de iOS- als Android-apps.

Je kunt ook vragen wat is het verschil tussen verwijderen en blokkeren op facebook?

Een vriend verwijderen is een grotere stap, waarbij de contactpersoon uit je lijst verdwijnt. Jullie kunnen elkaar mogelijk nog wel zien, maar zijn niet langer bevriend op Facebook. Met blokkeren kies je voor het geheel verbreken van het contact. Jullie kunnen elkaars berichten en reacties niet langer zien. Wie kan mijn vriendenlijst zien? Klik op Privacy bewerken. Klik achter Vriendenlijst op de grijze knop. Afhankelijk van wat er eerder ingesteld is, staat hier Openbaar, Vrienden, Vrienden behalve, Specifieke vrienden, Alleen ik, Aangepast of Beste vrienden. Klik op Alleen ik als u uw vriendenlijst voor iedereen wilt verbergen.

Waarom zie ik alleen gemeenschappelijke vrienden?

Als mensen je vriendschap kunnen zien op een ander profiel, kunnen ze deze ook zien in het nieuwsoverzicht, in zoekresultaten en op andere plaatsen op Facebook. Mensen kunnen gemeenschappelijke vrienden zien wanneer ze je profiel bezoeken. Kan iedereen zien met wie ik vrienden wordt op Facebook? Het antwoord op deze vraag is een beetje ingewikkeld. Het hangt af van uw privacy-instellingen. Als u uw privacy-instellingen hebt ingesteld op "alleen vrienden", dan kunnen alleen uw vrienden uw vriendenlijst zien. Maar als u uw privacy-instellingen hebt ingesteld op "openbaar", dan kan iedereen die uw profiel bezoekt uw vriendenlijst zien.

Vervolgens, kan je zien hoe lang je vrienden bent op facebook?

Als u wilt zien hoe lang u al bevriend bent met iemand op Facebook, kunt u naar het profiel van die persoon gaan en op het tabblad "Vrienden" klikken. Op dit tabblad staat hoe lang je al bevriend bent met die persoon.

Door Dhiman Lacharite

Vergelijkbare artikelen

Kan je op FB zien waar iemand is? :: Hoe kun je een vriend verwijderen van Facebook?
Handige links