Huis > W > Waarom Zie Ik Niet Alle Berichten Van Vrienden Op Facebook?

Waarom zie ik niet alle berichten van vrienden op Facebook?

Je kunt dit wederom oplossen door linksboven op 'nieuwsoverzicht' te klikken. Onder meer voorkeuren zie je bij de eerste optie van welke vrienden je nog feed krijgt. Klik 'alles' aan om van al je vrienden de berichten te zien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Daarvan, hoe deel ik een bericht in mijn verhaal facebook?

Tik onder een bericht in je nieuwsoverzicht op Delen. Selecteer + Delen in je verhaal. Het bericht wordt weergegeven in je verhaal. Je kunt tikken om de stijl te veranderen, ingedrukt houden om te verplaatsen of twee vingers gebruiken om te draaien of de grootte te wijzigen. Hoe deel ik een bericht van iemand anders op Facebook? Bericht van anderen delen

  1. Klik onder een leuk bericht op Delen.
  2. Er verschijnen vier opties: Klik op Nu delen (Vrienden) als u het bericht alleen wilt delen met uw vrienden, maar het bericht niet wilt bewerken. Klik op Bericht schrijven als u eigen commentaar wilt toevoegen.
  3. Klik eventueel op Plaatsen.

Dus, hoe zet je delen uit op facebook?

Ga naar de rechterbovenhoek van een Facebook-pagina en klik op de pijl omlaag. Selecteer in het dropdownmenu Instellingen. Klik in de linkerkolom van uw Instellingen op Blokkeren. Typ in het gedeelte Apps blokkeren de naam van de app of het spel dat u wilt blokkeren. Om de blokkering van een app of spel op te heffen, klikt u op Unblock naast de naam ervan. Waarom kan ik een filmpje niet delen op Facebook? Er zijn een paar redenen waarom u een video niet kunt delen op Facebook. De meest voorkomende reden is dat de video te groot is. Facebook heeft een limiet op de grootte van videobestanden die kunnen worden gedeeld, en als uw video te groot is, kan hij niet worden gedeeld. Een andere reden waarom u een video niet kunt delen op Facebook is dat de video een formaat heeft dat niet door Facebook wordt ondersteund. Facebook ondersteunt slechts enkele videoformaten, en als uw video een formaat heeft dat niet wordt ondersteund, kan hij niet worden gedeeld. Ten slotte kan er een technisch probleem met Facebook zijn waardoor video's niet kunnen worden gedeeld. Als dit het geval is, moet u contact opnemen met Facebook voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe kom je bij Tijdlijncontrole op Facebook?

Scrol omlaag en tik op Instellingen. Scrol omlaag naar Privacy en tik op Profiel en taggen. Tik op Berichten waarin je bent getagd controleren voordat het bericht wordt weergegeven op je profiel? Tik op Aan of Uit om tijdlijncontrole in of uit te schakelen. Dienovereenkomstig, hoe zet je een bericht openbaar op facebook? Klik op het privacy-menu in het bericht dat je wilt wijzigen. Dit staat net onder je naam in het bericht. Het icoon zal overeenkomen met de huidige privacy-instellingen van het bericht (een slot voor privé, een persoon voor vrienden of een wereldbol voor openbaar). Klik op Openbaar.

Waarom kan ik niet alle gemeenschappelijke vrienden zien?

De gemeenschappelijke vrienden die je níet ziet, zijn dus personen die hun vriendenlijst eveneens voor jou en anderen (danwel iedereen) hebben afgeschermd. Waarom krijg ik een melding dat een bepaalde vriend zijn status heeft bijgewerkt? Dit komt doordat de betreffende vriend in je lijst 'Goede vrienden' staat. Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik de tijdlijn van mijn vriend niet zien? One might also ask: Why can't I see my friend's timeline?
U kunt uw vriend niet zien op de tijdlijn omdat u niet bent ingelogd in Facebook of u niet bent gevriend met die persoon.

Bovendien, wie kan zien met wie ik vrienden wordt op facebook?

Niet iedereen kan zien wie je vrienden bent op Facebook. Alleen je vrienden, mensen die je vrienden zijn en Facebook-pagina's die je hebt geliked, kunnen dit zien. Als je iets plaatst op je tijdlijn, kunnen ook niet-vrienden dit zien als je instellingen openbaar zijn.

Door Irra Nyenhuis

Vergelijkbare artikelen

Hoe deel je een bericht in je verhaal? :: Hoe maak je een carrousel op Instagram?
Handige links