Huis > W > Wat Doet Een Woofer?

Wat doet een woofer?

Een woofer is een luidspreker die speciaal geschikt is voor de weergave van geluid met lage frequentie, de lage tonen. Afhankelijk van de diameter van de luidspreker en tal van variabele waarden is een woofer in staat de lage tonen weer te geven. Een grote diameter zal resulteren in een groot bewegend oppervlak.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe werkt een draadloze subwoofer?

De draadloze subwoofer heeft een ingebouwde antenne. Houd water en vocht uit de buurt van de eenheid. Voor het beste resultaat moet je zorgen dat het gebied rond de draadloze subwoofer vrij is van obstakels. Wat is een goede subwoofer?

PlekProductnaamScore
01Sonos Sub G3 Zwart9.9
02Score: 9.2
02Harman Kardon Citation Sub S Grijs9.2
03Score: 9

Hoe Sonos SUB neerzetten?

Om uw Sonos SUB neer te zetten, zorgt u er eerst voor dat hij in de stand-bystand staat door op de knop aan de bovenkant van het apparaat te drukken. Zodra het lampje op de voorkant van het apparaat rood is, kun je het netsnoer veilig loskoppelen. Gebruik vervolgens de bijgeleverde voetjes om het apparaat op te zetten, zodat de drivers niet op een oppervlak rusten. Pak tenslotte de handgrepen aan weerszijden van het apparaat en til het voorzichtig op en weg van het oppervlak waarop het zat. Men kan zich ook afvragen: hoeveel hz subwoofer auto? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want het hangt af van het merk en model van de auto, en van de voorkeuren van degene die de subwoofer installeert. Een goede vuistregel is echter om een subwoofer te zoeken die minstens 100 watt vermogen aankan en een frequentierespons heeft van 20-200 Hz.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Dit in overweging nemend, welke hz bass?

De bastonen en alle lage, brommende geluiden liggen ergens tussen de 20-200 Hz, terwijl hoge frequenties (schelle, hoge tonen van bijv. bekkens of s-klanken) tussen de 2.000 en 20.000 Hz (2 kHz – 20 kHz, kilohertz) liggen. Hoe crossover frequentie instellen? Selecteer de luidspreker voor het instellen van de drempelfrequentie. De standaard crossover-frequentie is “80 Hz”, wat het beste zal werken met de grootste variëteit van luidsprekers. Wij raden aan in te stellen op een hogere frequentie dan de crossover-frequentie wanneer kleine luidsprekers worden gebruikt.

En nog een vraag, welke stand subwoofer?

Plaatsing subwoofer

Het is een kwestie van uitproberen dus. Veel mensen zetten de subwoofer in de hoek van de kamer, vaak naast de speakers aan de voorzijde van het systeem. Een hoek is vaak de meest handige plek, door de bekabeling en de ruimte, en zorgt ervoor dat de lage tonen iets versterkt worden.
Wat is een subwoofer crossover? Een subwoofer-crossover is een laagdoorlaatfilter dat laagfrequente signalen doorlaat naar de subwoofer en hoogfrequente signalen blokkeert. De afsnijfrequentie van de crossover wordt bepaald door de fabrikant en ligt meestal tussen 80 Hz en 200 Hz.

Wat is subwoofer pre out?

Een subwoofer pre out is een uitgang op een stereo of home theater receiver of versterker die wordt gebruikt om een subwoofer met eigen voeding aan te sluiten. De meeste receivers of versterkers met een subwoofer pre out hebben ook een ingebouwde crossover die de hoge frequenties wegfiltert zodat alleen de lage frequenties naar de subwoofer worden gestuurd.

Door Tollmann

Vergelijkbare artikelen

Waar slaat Android Downloads op? :: Hoe ziet een URL link eruit?
Handige links