Huis > W > Waar Slaat Android Downloads Op?

Waar slaat Android Downloads op?

Open de bestandsmap op jouw Android.

De bestandsmap is een app, die je kunt vinden in het overzicht van al je apps. De app heet 'Mijn bestanden'. Als je een app hebt die 'Downloads' of 'Download Manager' heet, gebruik die dan in plaats van de bestandsmap. Via zo'n app kom je direct bij je gedownloade bestanden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe kan ik een bestand downloaden?

Een bestand downloaden

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar de webpagina waar je een bestand wilt downloaden.
  3. Tik op het bestand dat je wilt downloaden en houd dit vast. Tik daarna op Link downloaden of Afbeelding downloaden. Voor sommige video- en audiobestanden tik je op Downloaden .
Bovendien, waar kan ik gedownloade bestanden vinden? Ga naar Bestanden > Categorieën > Downloads en favorieten en zoek naar de bestanden in de betreffende app van derden. Als u bestanden wilt vinden die zijn zijn gedownload met de Browser, gaat u naar Lokaal > Interne opslag. Ga naar de map Download en tik vervolgens op Browser.

En nog een vraag, waar vind ik de downloads op mijn telefoon?

Er zijn een paar manieren om downloads op je telefoon te vinden. De eerste manier is om de app-lade te controleren. De app-lade bevindt zich meestal onderaan het startscherm. Als je hem daar niet ziet, kun je proberen omhoog te vegen vanaf de onderkant van het startscherm. Een andere manier om downloads op je telefoon te vinden is door te kijken in het bestandsbeheer. Het bestandsbeheer bevindt zich meestal in de app-lade, maar als u het daar niet ziet, kunt u proberen het te zoeken in het instellingenmenu. Trouwens, waar vind ik bestanden op mijn iphone? Er zijn twee manieren om bestanden op uw iPhone te openen: via de Bestanden-app, die bestanden toont die lokaal op uw apparaat zijn opgeslagen, evenals in iCloud Drive en andere cloud-gebaseerde opslagproviders, of via de bijbehorende app voor het bestandstype dat u zoekt.
Om bestanden te openen via de Bestanden-app, open je de app en blader je door de beschikbare locaties. Om bestanden te openen die zijn opgeslagen in iCloud Drive, tikt u op de knop "Locaties" in de linkerbenedenhoek van het scherm en selecteert u vervolgens "iCloud Drive". Om toegang te krijgen tot bestanden die zijn opgeslagen in andere cloud-gebaseerde opslagproviders, tikt u op de knop "Locaties" en selecteert u vervolgens de gewenste provider.
Om bestanden te openen via de bijbehorende app voor het bestandstype dat u zoekt, opent u de app en zoekt u naar de optie "Bestanden" of "Bladeren". Om bijvoorbeeld foto's en video's te openen, opent u de app Foto's en tikt u op "Albums" in de linkerbenedenhoek van het scherm. Tik vervolgens op het album "Alle foto's" om alle foto's en video's te bekijken die op uw apparaat zijn opgeslagen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dus, waar staat je interne opslag?

Android: boosdoeners achterhalen

Open in Android de app 'Instellingen' en tik op 'Opslagruimte'. Hier zie je de opslagruimte in categorieën verdeeld. Tik op een categorie om meer informatie te bekijken. Op een Samsung-smartphone werkt dit anders.
Waarom kan ik geen Downloads openen? Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben: Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven. Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft. De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd.

Wat is Downloadbeheer?

Nieuw in IE9. Internet Explorer 9 heeft met Downloadbeheer een geïntegreerde manier om de bestanden die je downloadt te openen, op te slaan en te verwerken. Hoe kom ik aan een PDF bestand? Er zijn vele manieren om een PDF-bestand te verkrijgen. Eén manier is om een PDF-bestand te downloaden van internet. Een andere manier is om een PDF-bestand te maken met behulp van een PDF-creator.

Waarom download mijn telefoon geen bestanden?

Er zijn een paar redenen waarom uw telefoon geen bestanden kan downloaden. Eén reden kan zijn dat je telefoon niet genoeg opslagruimte heeft om het bestand te downloaden. Een andere reden kan zijn dat je telefoon niet verbonden is met een sterk genoeg Wi-Fi-signaal. Tot slot kan het bestand dat je probeert te downloaden corrupt zijn.

Door Woermer

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik gearchiveerde berichten in WhatsApp? :: Wat doet een woofer?
Handige links