Huis > H > Hoe Werkt Apple Tv+- Abonnement?

Hoe werkt Apple TV+- abonnement?

tv+ is de streamingdienst van Apple met exclusieve films en series geproduceerd door Apple. De content is alleen bij Apple te zien en worden bestempeld als Apple Originals. Als je dus een abonnement neemt op Apple TV+ krijg je daarmee onbeperkt toegang tot alle Apple Original films en series.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Vervolgens, hoeveel generaties apple tv?

Er zijn verschillende generaties van Apple TV op de markt. Je achterhaalt op 3 manieren welke uitvoering Apple TV je hebt. Wat is Apple TV Box? Apple TV is een klein kastje dat je aansluit op je tv. Het is dus géén televisie zoals de naam doet vermoeden. Het is een mediaspeler die via het netwerk toegang heeft tot diensten zoals bijvoorbeeld de App store of iCloud. De vierde generatie wordt geleverd met een interne opslag van 32GB of 64GB.

Trouwens, wat is het verschil tussen apple en google?

Het belangrijkste verschil tussen Apple en Google is dat Apple een hardwarebedrijf is dat apparaten ontwerpt en verkoopt, terwijl Google vooral een softwarebedrijf is dat producten en diensten ontwikkelt en verkoopt. Het Android-besturingssysteem van Google is het meest gebruikte mobiele platform ter wereld, terwijl het iOS-besturingssysteem van Apple het op één na populairste is. De toestellen van Apple zijn doorgaans duurder dan die van Android, en Apple biedt een meer gesloten ecosysteem, terwijl Google een meer open ecosysteem biedt. Kun je Chromecast gebruiken met iPhone? Ja, je kunt Chromecast gebruiken met de iPhone. Chromecast is een mediastreamingapparaat dat in de HDMI-poort van uw tv wordt gestoken. Met Chromecast kunt u inhoud van uw iPhone naar uw tv streamen.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Wat is beter Chromecast of AirPlay?

De Apple TV 4K is forser: een zwart kastje dat je onder je tv plaatst of wegwerkt in een tv-meubel of naburig kastje. De Chromecast hangt dus uit beeld, terwijl het Apple TV-kastje wat prominenter in zicht is. De Chromecast werkt met wifi, de Apple TV werkt met bekabeld internet én met draadloos internet. Mensen vragen ook: wat is beter dan chromecast? Het bekendste Chromecast-alternatief is zonder twijfel de Apple TV. De mediaspeler is vooral aan te raden wanneer je al veel andere Apple-apparaten in huis hebt. Je kunt bijvoorbeeld je iPad of iPhone gebruiken als controller om spelletjes mee te spelen.

Dit in overweging nemend, kan een google chrome cast op elke tv?

De Chromecast en Chromecast Ultra werken op iedere tv of monitor met een hdmi-aansluiting. Dienovereenkomstig, waar vind ik mijn abonnementen bij apple? Om uw abonnementen op Apple te vinden, gaat u naar de App Store en klikt u op uw profielfoto in de rechterbovenhoek. Scroll daar naar beneden naar het gedeelte "Abonnementen beheren" om al uw actieve en inactieve abonnementen te bekijken.

Daarvan, welke apps zijn beschikbaar op apple tv?

Vanaf september 2017 zijn de volgende apps beschikbaar op Apple TV:
-Airmail
-Amazon Prime Video
-HBO NOW
-Hulu
-Netflix
-Sling TV
-Twitch
-YouTube

Door Mast

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je laptop gaat blazen? :: Waarmee waarop?
Handige links