Huis > H > Hoe Kom Je Aan Herstelcode Apple?

Hoe kom je aan Herstelcode Apple?

Op een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Ga naar 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'Wachtwoord en beveiliging'.
  2. Tik op 'Herstelcode'.
  3. Schakel 'Herstelcode' in.
  4. Tik op 'Gebruik herstelcode' en geef de toegangscode van uw apparaat op.
  5. Schrijf de herstelcode op en bewaar deze op een veilige plek.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Wat is mijn Apple ID gebruikersnaam?

Controleer of u al bent ingelogd met uw Apple ID

  1. Op een iPhone, iPad, iPod touch of Apple Watch. Tik op 'Instellingen' en tik vervolgens op uw naam.
  2. Op een Mac. Kies het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klik vervolgens op 'Apple ID'.
  3. Op een pc.
Dus, kan niet meer inloggen op apple id? Als u een bericht krijgt dat uw Apple ID is vergrendeld of uitgeschakeld. Als uzelf of iemand anders uw wachtwoord, beveiligingsvragen of andere accountinformatie te vaak onjuist invoert, wordt voor uw veiligheid uw Apple ID automatisch geblokkeerd en kunt u niet inloggen bij Apple voorzieningen.

Kan je iPhone openen zonder code?

Als u een iPhone hebt die niet met een wachtwoord is beveiligd, kunt u deze zonder code openen. Als de iPhone met een wachtwoord is beveiligd, hebt u de code nodig om hem te ontgrendelen. Hoe open je een telefoon zonder code? Als u een telefoon zonder code wilt openen, kunt u een paar verschillende methoden proberen. Eén methode is het gebruik van een speciale codebreker, die je online of bij sommige elektronicawinkels kunt kopen. Een andere methode is het gebruik van een softwareprogramma dat de code kan omzeilen. Tot slot kunt u ook proberen de telefoon te resetten naar de fabrieksinstellingen, waardoor alle ingestelde codes worden gewist.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Wat is een herstel code?

We gebruiken je hersteltelefoonnummer bijvoorbeeld: om je een code te sturen waarmee je toegang krijgt tot je account als je er niet meer in kunt, om te zorgen dat anderen je account niet gebruiken zonder jouw toestemming, zodat je makkelijker kunt bewijzen dat een account van jou is. Mensen vragen ook: wat is een account herstel? Een accountherstelcontact is iemand die uw identiteit kan verifiëren en u kan helpen om weer toegang te krijgen tot uw account en al uw gegevens als uw account ooit wordt geblokkeerd.

Je kunt ook vragen wat is een verificatiecode apple?

Verificatiecodes. Een verificatiecode is een tijdelijke code die naar uw vertrouwde apparaat of telefoonnummer wordt verstuurd wanneer u met uw Apple ID op een nieuw apparaat of in een nieuwe browser inlogt. U kunt ook een verificatiecode verkrijgen via Instellingen op uw vertrouwde apparaat. Is iCloud wachtwoord hetzelfde als Apple ID? Nee, uw iCloud-wachtwoord is niet hetzelfde als uw Apple ID. Uw Apple ID wordt gebruikt om in te loggen bij alle diensten van Apple, waaronder iCloud, iTunes, de App Store en meer. Uw iCloud-wachtwoord wordt gebruikt om in te loggen op uw iCloud-account, waar u foto's, documenten en andere gegevens kunt opslaan.

Kan je 2 Apple ID hebben op 1 telefoon?

Ja, u kunt twee Apple ID's op één telefoon hebben. U moet echter een ander e-mailadres gebruiken voor de tweede Apple ID.

Door Saleem

Vergelijkbare artikelen

Is mijn wachtwoord gekraakt? :: Waarom is mijn Apple ID niet geldig?
Handige links