Huis > W > Waarom Is Mijn Apple Id Niet Geldig?

Waarom is mijn Apple ID niet geldig?

Als uzelf of iemand anders uw wachtwoord, beveiligingsvragen of andere accountinformatie te vaak onjuist invoert, wordt voor uw veiligheid uw Apple ID automatisch geblokkeerd en kunt u niet inloggen bij Apple voorzieningen. Lees hier hoe u uw Apple ID kunt ontgrendelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe ontkoppel je 2 iPhones?

Uw gekoppelde iPhone, iPad of iPod touch verwijderen

  1. Tik op 'Instellingen', tik op uw naam en tik vervolgens op 'Media en aankopen'.
  2. Tik op 'Toon account'. Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen.
  3. Scrol omlaag en tik vervolgens op 'Verwijder dit apparaat'.
Hoe weet ik zeker dat mijn iPhone leeg is? Wanneer je onderweg bent om je iPhone aan iemand anders te verkopen, kun je nog steeds een wisactie uitvoeren:
  1. Open de Instellingen-app op de iPhone.
  2. Ga naar Algemeen > Stel opnieuw in.
  3. Druk nu op Wis alle inhoud en instellingen en voer je pincode in.
  4. De iPhone zal hierna meteen volledig worden gewist.

Waarom wordt steeds mijn Apple ID gevraagd?

De meest voorkomende reden voor dit probleem is dat de instellingen op uw apparaat niet correct zijn geconfigureerd. Zorg ervoor dat u de laatste versie van iOS of macOS hebt en dat uw instellingen correct zijn geconfigureerd.
Als u nog steeds problemen ondervindt, probeer dan uit te loggen uit uw Apple ID en vervolgens weer in te loggen. U kunt ook proberen uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u nog steeds problemen ondervindt, neemt u contact op met Apple Support. Dienovereenkomstig, wat kan iemand anders met mijn apple id? Het antwoord op deze vraag hangt af van wat u met uw Apple ID deelt. Door uw Apple ID te delen, geeft u iemand anders toegang tot uw iCloud-account, dat al uw persoonlijke gegevens, foto's, bestanden en meer bevat. Hij of zij zou ook namens u aankopen kunnen doen in de App Store, iTunes Store en iBooks Store. Als u voor uw Apple ID functies voor delen hebt ingeschakeld, zouden ze ook toegang hebben tot uw agenda, contacten en herinneringen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Is iCloud gekoppeld aan telefoonnummer?

Aangezien er geen e-mailadres is gekoppeld aan een op een telefoonnummer gebaseerde Apple ID, ontvangt u communicatie van Apple via Berichten op uw iPhone, iPad of iPod touch en op appleid.apple.com. Hoe moet ik uitloggen? Uitloggen van je Google-account vanuit Chrome

  1. Open de Chrome-app. op je Android-apparaat.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
  3. Tik op je naam.
  4. Tik op Uitloggen.

Kan Apple ID niet uitloggen vanwege beperkingen?

Sommige gebruikers melden dat ze niet kunnen uitloggen voor iCloud. De log uit-knop is grijs met daaronder de boodschap 'Uitloggen is niet beschikbaar vanwege beperkingen'. De oorzaak van dit probleem is Schermtijd, door deze optie wordt voorkomen dat je niet kunt uitloggen met je Apple ID. Hoe maak ik mijn iPhone leeg? Er zijn een paar verschillende manieren om je iPhone te wissen:
1. Als u de cache van uw iPhone wilt wissen, kunt u naar Instellingen -> Algemeen -> Opslag & iCloud-gebruik -> Opslag beheren. Vanaf hier kun je verschillende apps selecteren en hun gegevens verwijderen.
2. Om de cookies en gegevens van je iPhone te wissen, kun je naar Instellingen -> Safari -> Geschiedenis en websitegegevens wissen gaan.
3. Om het geheugen van je iPhone te wissen, kun je naar Instellingen -> Algemeen -> Over -> Beschikbaar -> Gebruikt gaan. Hier zie je hoeveel geheugen je iPhone heeft en wat er ruimte in beslag neemt.

Hoe kom ik achter mijn iCloud wachtwoord?

Er zijn twee manieren om uw iCloud-wachtwoord te vinden. De eerste is om naar de Apple ID-website te gaan en te klikken op "Uw Apple ID of wachtwoord vergeten". Vanaf daar wordt u gevraagd om uw Apple ID in te voeren. Zodra u uw Apple ID hebt ingevoerd, krijgt u de optie om uw wachtwoord opnieuw in te stellen via e-mail of om beveiligingsvragen te beantwoorden.
Als u uw Apple ID niet meer weet, kunt u als tweede manier om uw iCloud-wachtwoord te achterhalen contact opnemen met de Apple-ondersteuning.

Door Gee Macksoud

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom je aan Herstelcode Apple? :: Waar Google verificatiecode invoeren?
Handige links