Huis > W > Wat Is De Afkorting Van Bijzonder?

Wat is de afkorting van bijzonder?

Bijz = 1) bijzonder (afk.)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Daarvan, hoeveel mb?

ActiviteitHoeveel data nodig
Een mail versturen0,2 MB per mail
Een filmpje kijken of stream2,5 MB per minuut
Een website bezoeken0,10 MB per pagina
Een foto versturen1 MB per foto
En nog een vraag, wat betekent mbn engels? Vertaling van "MBN" in Engels

The Methylene blue number (MBN) is the amount of Methylene blue (a heterocyclic aromatic dye) adsorbed on activated carbon under defined conditions.

Je kunt ook vragen waar staat bby?

Er zijn een paar verschillende manieren om deze vraag te beantwoorden, afhankelijk van wat de vraagsteller zoekt.
Eén mogelijkheid is dat ze op zoek zijn naar het symbool voor Best Buy, dat BBY is. Een andere mogelijkheid is dat ze vragen naar de betekenis van de slang term "bby," die meestal wordt gebruikt als een term van vertedering. Wat dit betreft, wat betekent bby straattaal? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want de term "straattaal" kan veel verschillende dingen betekenen. Het kan verwijzen naar een specifiek dialect of jargon dat gebruikt wordt door een bepaalde groep mensen, of het kan gewoon een manier van spreken zijn die beschouwd wordt als meer casual of slangy. Als u niet zeker weet wat iemand met deze term bedoelt, kunt u hem of haar het beste om opheldering vragen.

Gerelateerde artikelen

Wat is de afkorting van MV?

1) ''Met halve stem (mus.,afk) 2) Landcode van Malediven 3) Op auto's''

Wat betekent VP op een bouwplan?

Building Integrated PhotoVoltaics, in "goed" Nederlands "in dak zonnepanelen" (pv-panelen), dat wil bijvoorbeeld zeggen dat de pv-panelen niet op de dakbedekking liggen maar er als het ware in: op de plaats van bijvoorbeeld een aantal dakpannen liggen pv-panelen, zodat het dakbeeld rustiger wordt, zeker als de kleur Wat dit betreft, wat betekent igg whatsapp? gtg of g2g. Afkorting van got to go.

Je kunt ook vragen wat betekenen afkortingen?

Een afkorting (in de specifieke betekenis van het woord) is de weergave van een woord of een woordgroep door een of meer (begin)letters, zonder dat de afkorting in de plaats komt van wat wordt afgekort: als we de afkorting voorlezen, spreken we niet de afkorting uit, wel het woord of de woorden waar ze voor staat. Dit in overweging nemend, wat betekent mnu whatsapp? Het mnu whatsapp commando wordt gebruikt om een nieuwe WhatsApp groep te maken.

Dus, hoeveel mb gaat er in 1 gb?

Er zitten 1000 megabytes in een gigabyte.

Door Mab

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent Lawa MDM? :: Wat is groter kB of MB?
Handige links