Huis > W > Wat Betekent Lawa Mdm?

Wat betekent Lawa MDM?

Een afkorting voor 'lange wandeling', de lange versie van de kowa, voor als je er echt zin in hebt. Lekker mdm een lawa pakken!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Vervolgens, wat beteken ivm?

afk. van: in verband met. Dienovereenkomstig, waar komt heerlie de peerlie vandaan? HDP is een afkorting die zowel sarcastisch als realistisch kan worden gebruikt, vooral in te zetten in onderonsjes mdm. HDP is een afkorting voor 'heerlie de peerlie', zoals het eerste woord zegt wil dat zeggen dat iets heerlijk is en peerlie is puur voor de sier omdat het rijmt.

Wat betekent de afkorting IMV?

IMV staat voor Instant Message Viewer. Het is een softwareprogramma waarmee gebruikers hun chatberichten kunnen bekijken en beheren. En nog een vraag, wat is de betekenis van de afkorting? Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat de betekenis van afkortingen kan variëren afhankelijk van de context waarin ze worden gebruikt. Zo wordt de afkorting "lol" online vaak gebruikt voor "hardop lachen", maar het kan ook "veel liefde" of "kleine oude dame" betekenen. In het algemeen kunt u de persoon die de afkorting gebruikt het beste vragen wat hij ermee bedoelt, of de specifieke afkorting opzoeken in een woordenboek of een andere referentiebron.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Welke afkortingen schrijf je met hoofdletters?

Namen. De belangrijkste reden om hoofdletters in afkortingen te gebruiken is dat de afkorting een naam is: EU, MTV, VRT. Als de 'bedenker' van de afkorting zelf een schrijfwijze heeft vastgesteld, wordt die schrijfwijze meestal gevolgd: AutoRAI, UvT, NOC*NSF. Wetten. Wat is een ESMA drankje? Een afkorting voor het drankje 'espresso Martini'.

Wat is wenken straattaal?

met een gebaar vragen of iemand naar je toe komt ♢ de buurvrouw wenkte mij voor de koffie Regelmatig werkwoord: wen-ken ik wenk jij/u... Dienovereenkomstig, wat betekent afkos? Volgens het Merriam-Webster woordenboek is afkos een Grieks woord dat "schouder" betekent.

Dit in overweging nemend, hoe gebruik je dhr?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je meneer kunt gebruiken als je schrijft. Als je iemands naam schrijft, gebruik je Mr. voor de achternaam. Als je bijvoorbeeld een brief schrijft aan Mr. Smith, schrijf je "Beste Mr. Smith".
Als u over een man in het algemeen schrijft, kunt u ook Mr. gebruiken. Als je bijvoorbeeld een zin schrijft als "Alle mensen zijn gelijk geschapen", gebruik je Mr. voor het woord "mannen".
Je kunt Mr. ook gebruiken om te verwijzen naar een man met een bepaalde baan of positie. Als je bijvoorbeeld schrijft over de president van de Verenigde Staten, schrijf je "Mr. President".

Door Canice

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een meme van een filmpje? :: Wat is de afkorting van bijzonder?
Handige links