Huis > W > Wat Is De Afkorting Np?

Wat is de afkorting NP?

np. Afkorting van no problem. Geen probleem. Meestal een manier om te zeggen dat iets niet erg is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Wat is de afkorting van NB?

NB - Afkorting 1. (afkorting) de afkorting voor nota bene, let wel 2. Dit in overweging nemend, wat betekent de afkorting npp? netto primaire productie = of NPP is de toename van organisch materiaal in een organisme in een bepaalde tijd.

Men kan zich ook afvragen: hoe gebruik je nb in een zin?

Men kan zich ook afvragen: hoe gebruik je nb in een zin?
Nb wordt meestal gebruikt als afkorting voor "notebook". Men kan bijvoorbeeld zeggen "Ik neem mijn nb mee naar de les", wat betekent "Ik neem mijn notitieboekje mee naar de les". Waar zet je NB in een brief? NB, of "no breaking", is een term die in het zetwerk wordt gebruikt om aan te geven dat een tekstregel niet aan het eind moet worden afgebroken. In een brief wordt NB meestal aan het eind van een alinea geplaatst, voor de handtekening.

Gerelateerde artikelen

Wat is de afkorting van MV?

1) ''Met halve stem (mus.,afk) 2) Landcode van Malediven 3) Op auto's''

Hoe schrijf je PS in een brief?

Hoe schrijf je de afkorting van postscriptum onderaan een brief: als PS, P.S., ps of p.s.? De officiële spelling is PS, zonder punten. P.S. met punten komt in de praktijk ook geregeld voor. Een postscriptum is een naschrift onderaan een brief, nog onder de ondertekening. Mensen vragen ook: wat betekent asf tiktok? ( Advanced Streaming Format) Microsofts antwoord op Real Media en streaming media. Eerst stond de afkorting voor Advanced Streaming Format en werd later door Microsoft veranderd in Advanced Systems Format.

Wat betekent HJB straattaal?

HJB wordt vooral gebruikt voor "Hilversum Jeugd Betogenis". Ik zelf gebruik het vaak. Als ik stoer probeer te doen zeg ik het altijd. Voorbeeld: Weet je wie je moeder ook heeft gedaan? Hoe schrijf je een PS in een mail? De beste manier om een PS in een e-mail te schrijven is om het aan het einde van uw bericht te zetten, na uw handtekening. U kunt het ook boven uw handtekening zetten als u wilt dat het beter zichtbaar is. Om uw PS op te maken, begint u met een nieuwe regel en typt u "PS: " gevolgd door uw bericht.

Hoe schrijf je een tweede PS?

Er is geen precies antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van welke software u gebruikt en wat uw specifieke behoeften zijn. In het algemeen kunt u echter een tweede PS maken door een nieuw leeg document te openen en daarin uw bestaande PS te kopiëren en te plakken. U kunt dan enkele kleine wijzigingen of aanpassingen aanbrengen in het nieuwe PS, zoals de volgorde van de paragrafen wijzigen of nieuwe informatie toevoegen. Zodra u tevreden bent met uw tweede PS, kunt u het opslaan als een nieuw document.

Door Yeorgi Habegger

Vergelijkbare artikelen

Waar plaats je een PS? :: Hoe werkt NFC betalen?
Handige links