Huis > W > Waar Plaats Je Een Ps?

Waar plaats je een PS?

Een postscript , afgekort PS , is toegevoegd na het schrijven van het hoofddeel van een brief (of een ander orgaan van schrijven). De term komt van het Latijnse Post Scriptum , een uitdrukking betekent "geschreven na" [1][2](die kan worden uitgelegd in de zin van "dat wat komt na het schrijven").

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Mensen vragen ook: hoe kort je nota bene af?

(opmerking in een tekst, waarna een mededeling volgt die je beslist niet mag missen), afgekort: NB 2no·ta be·ne (bijwoord) 1om op een buitensporigheid te wijzen: hij heeft er nota bene al twee gehad! Kan je PS ook in het Engels gebruiken? Vertaal ps van Nederlands naar Engels

ps; postscript; epilogue.

Wat is de afkorting van senior?

Er is niet één antwoord op deze vraag omdat de afkorting voor senior kan variëren afhankelijk van de context. Enkele veel voorkomende afkortingen voor senior zijn: Sr., Sr. en S. Wat betekent Ty Whatsapp? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien de betekenis van "Ty Whatsapp" kan variëren afhankelijk van de context waarin het wordt gebruikt. Enkele mogelijke interpretaties zijn echter:
Bedankt voor het gebruik van WhatsApp.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat is de betekenis van TF?

1: Trombocyten factor. 2: Transferrine. 3: Tromboplastine of weefsel-factor, de centrale initiator van de bloedstolling. Bovendien, wat is een bwa? Bwa - Te gebruiken om werk te beschrijven dat is vervaardigd door het gelijknamige Afrikaanse volk dat leeft in Burkina Faso.

Dienovereenkomstig, wat betekent kwd straattaal?

KWD - Internationale valutacode van Swift voor de dinar, de munt van Koeweit. Mensen vragen ook: wat is de betekenis van hbj? Er is geen definitief antwoord op deze vraag. "Hbj" kan van alles betekenen, van iemands initialen tot een codewoord gebruikt door een bepaalde groep of organisatie. Als je je afvraagt wat "hbj" betekent in een specifieke context, kun je het het beste vragen aan de persoon of groep die het gebruikt.

Vervolgens, wat betekent gn op snapchat?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag. "Gn" kan van alles betekenen, van "goede nacht" tot "grijnzen" tot "je uitkleden". Het hangt allemaal af van de context waarin het wordt gebruikt.

Door Nace

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent OFC Whatsapp? :: Wat is de afkorting NP?
Handige links