Huis > W > Wat Is Een Te Hoge Ping?

Wat is een te hoge ping?

Ping wordt gemeten in milliseconden (ms). Een ping tot 40 ping wordt beschouwd als goed, een ping tussen de 40 en 70 ms wordt beschouwd als acceptabel en daarboven wordt het al snel slecht speelbaar. Als je last hebt van een ping van 100 ms of meer dan gaat jouw gameplay snel achteruit, vooral op een hoog niveau.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een hoge Snapscore?

Zoveel mogelijk snaps versturen en ontvangen is heel eenvoudig. Dit kunnen foto's of video's zijn. Alles kun je met de app doen. Aan het lezen van verhaalupdates heb je niets.

Is 16 ping goed?

De ideale snelheid van je ping ligt tussen de 0 en 15, maar hoe lager je ping, hoe beter. Vervolgens, wat zegt je ping? Ping meet de tijd die het kost om vanaf jouw locatie een server te bereiken, dus hoe snel data tussen jou en de server wordt uitgewisseld. Zeker als je gamet een belangrijk punt, want als je ping-snelheid laag is, kan het gebeuren dat jouw spel achterloopt op dat van de andere gamers met wie je samen speelt.

Vervolgens, wat is een goed resultaat speedtest?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de specifieke behoeften en doelstellingen van de persoon of organisatie die de snelheidstest uitvoert. In het algemeen is een goede snelheidstest echter een test die nauwkeurige en betrouwbare gegevens oplevert over de snelheid en prestaties van een bepaald netwerk of internetverbinding. Dienovereenkomstig, wat is een goede download snelheid? Een goede downloadsnelheid is snel genoeg om bestanden tijdig te downloaden zonder onnodige vertragingen of onderbrekingen te veroorzaken. Er is geen definitief antwoord op de vraag wat een goede downloadsnelheid is, omdat die varieert naargelang de behoeften en verwachtingen van de gebruiker. Als algemene vuistregel geldt echter dat downloadsnelheden van 10Mbps of hoger over het algemeen als goed worden beschouwd.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je een te hoge suiker omlaag?

Gehydrateerd blijven door veel water te drinken is een van de manieren om de bloedsuiker te verlagen.

Trouwens, hoe kom je aan een hoge ping?

De hoge ping die u ondervindt kan ook een gevolg zijn van uw draadloze verbinding. Doe een snelheidscontrole, zowel met uw computer bekabeld op uw router als draadloos. Als de ping aanzienlijk lager is wanneer je verbonden bent dan is het waarschijnlijk de draadloze verbinding die een probleem vormt. Dus, kan een ping van 0? Daarom is het niet mogelijk om 0-ping tot stand te brengen tussen jou en een externe server. Omdat gegevens tijd nodig hebben om te reizen, zou elke extra afstand tussen uw pc en de spelserver milliseconden aan de ping-waarde toevoegen.

Daarvan, wat is een goede internetsnelheid voor ps4?

Samenvattend stellen we dat wanneer je alleen bent, 50 Mbps voldoende is. Met meerdere personen is minimaal 100 Mbps aan te bevelen. Wil je echt op save spelen in een groter gezin met veel apparaten, ga dan voor minimaal 200 Mbps. En nog een vraag, is 100 mbps snel genoeg? Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag omdat het van verschillende factoren afhangt. Over het algemeen is 100 Mbps snel genoeg voor de meeste gebruikers, maar er zijn power users die meer snelheid nodig hebben. Bovendien hangt de snelheid die je nodig hebt ook af van hoe je het internet gebruikt. Als u een krachtige gebruiker bent die internet gebruikt om te gamen of 4K-video's te streamen, hebt u een snellere verbinding nodig.

Dienovereenkomstig, hoeveel bandbreedte heb ik nodig?

De hoeveelheid bandbreedte die je nodig hebt hangt af van het type internetverbinding dat je hebt en hoe je het internet gebruikt. Als je een inbelverbinding hebt, heb je minimaal 56Kbps (kilobits per seconde) nodig. Heb je een breedbandverbinding, dan heb je minimaal 256Kbps nodig.

Door Ochs Rosbozom

Vergelijkbare artikelen

Welke poort voor ping? :: Hoeveel cijfers staan er achter de komma bij pi?
Handige links