Huis > W > Waarom Is Mijn Ping Zo Hoog?

Waarom is mijn ping zo hoog?

De hoge ping die u ondervindt kan ook een gevolg zijn van uw draadloze verbinding. Doe een snelheidscontrole, zowel met uw computer bekabeld op uw router als draadloos. Als de ping aanzienlijk lager is wanneer je verbonden bent dan is het waarschijnlijk de draadloze verbinding die een probleem vormt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dit in overweging nemend, hoe hoog moet je ping zijn?

De ideale snelheid van je ping ligt tussen de 0 en 15, maar hoe lager je ping, hoe beter. Men kan zich ook afvragen: hoe krijg je een betere ping? Sluit torrentclients, VOIP-programma's, chatdiensten en filesharing-programma's. Deze programma's kunnen de bandbreedte van je verbinding opslokken en je ping significant verhogen. Torrent-programma's zijn de grootste boosdoeners.

Kan een ping van 0?

Een ping van 0 betekent dat uw computer verbonden is met het internet en kan communiceren met andere computers. Is 16 ping goed? Een ping van 16 milliseconden wordt als zeer goed beschouwd. Alles onder de 20 milliseconden wordt als uitstekend beschouwd.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat is ping?

Ping berekend de reactiesnelheid van een server, uitgedrukt in milliseconden (ms). Het aantal milliseconden is de vertragingstijd tussen een apparaat en een server. Een hoge ping zorgt dus voor meer vertraging tijdens het gamen. Dienovereenkomstig, is 100 mbps snel genoeg? Tot 100 Mbit/s: betrouwbare verbinding voor standaard gebruiker. Met deze snelheid kun je tv-kijken op meerdere televisies en tegelijkertijd mailen, downloaden en via Netflix een video streamen. Handig voor gezinnen met kleine kinderen, want gezamenlijk tv-kijken gaat met deze snelheid zonder problemen.

Daarvan, wat is een goede download snelheid?

Welke internetsnelheid goed is hangt af van je eigen gebruik. Als je vaak iets downloadt, uploadt en veel films kijkt via internet heb je sneller internet nodig, dan als je alleen je mail gebruikt en je internet browser. De gemiddelde internetgebruiker heeft genoeg aan 50 tot 100 Mbit/s. Dienovereenkomstig, hoe ping je een ip adres? Om een IP-adres te pingen, moet u het ping-commando gebruiken, gevolgd door het IP-adres dat u wilt pingen. Als u bijvoorbeeld het IP-adres 8.8.8.8 wilt pingen, typt u "ping 8.8.8.8" in en drukt u op Enter.

Wat is een acceptabele latency?

Een aanvaardbare latentie is een tijdsvertraging tussen de initiatie van een verzoek en de voltooiing van het verzoek. De aanvaardbare latentietijd hangt af van de toepassing, maar ligt meestal rond de 100 milliseconden.

Door Boonie

Vergelijkbare artikelen

Wat is een goede internetsnelheid voor ps4? :: Waar staat de afkorting APM voor?
Handige links