Huis > W > Wat Betekent Vw Op Whatsapp?

Wat betekent VW op Whatsapp?

w8. Wait (op zijn Engels: w-eight). Wacht. Betekent soms wacht eens even, als je gesprekspartner plotseling iets beseft, maar vaak is het ook gewoon een ogenblikje geduld alsjeblieft.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Dus, wat is vw de afkorting?

Volkswagen = Volkswagen, vaak afgekort als vw, is het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Waar staat VW voor taal? VW Nederlands woordenboek - Woorden.org. 1) 1) Automerk 2) Duits automerk 3) Voegwoord 4) Voegwoord (afk.)

Waar komt de naam Volkswagen vandaan?

Volkswagen is een Duitse autofabrikant die in 1937 werd opgericht door het Duitse Arbeidsfront. De naam Volkswagen komt van de Duitse woorden "volks" dat "volk" betekent en "wagen" dat "auto" betekent. De slogan van het bedrijf is "Das Auto" wat "De Auto" betekent. Dienovereenkomstig, wat betekent de afkorting jw? De afkorting JW staat voor "just wondering".

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Dus, wat betekenen afkortingen?

Een afkorting (in de specifieke betekenis van het woord) is de weergave van een woord of een woordgroep door een of meer (begin)letters, zonder dat de afkorting in de plaats komt van wat wordt afgekort: als we de afkorting voorlezen, spreken we niet de afkorting uit, wel het woord of de woorden waar ze voor staat. Wat is de betekenis van PC? De afkorting van personal computer is pc, klein en zonder puntjes.

Wat betekent indd?

Een INDD-bestand is een professioneel pagina-indeling project dat is gemaakt met Adobe InDesign. Het bevat paginaformatteringsinformatie, pagina-inhoud, gekoppelde bestanden, stijlen en stalen. Wie is de bedenker van Volkswagen? Heinz Nordhoff is de uitvinder van Volkswagen. Nordhoff werd in 1899 in Duitsland geboren en begon zijn carrière als ingenieur bij Daimler-Benz. Hij trad in 1948 in dienst bij Volkswagen en wordt gecrediteerd voor het redden van het bedrijf van een faillissement. Nordhoff hield toezicht op de introductie van de Volkswagen Kever op de Amerikaanse markt in 1949. Hij bleef hoofd van Volkswagen tot zijn dood in 1968.

Waar staat de Volkswagen fabriek?

De Volkswagenfabriek is gevestigd in Wolfsburg, Duitsland.

Door Lauralee

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent CV in SMS taal? :: Heb je bereik in het vliegtuig?
Handige links