Huis > W > Wat Betekent Cv In Sms Taal?

Wat betekent CV in SMS taal?

Nederlandse afkortingen

cv, cva: ça va?/alles goed? gmj: goed, met jou? hbj: hoe bedoel je? hgh, cv: hoe gaat het?, ça va?

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Men kan zich ook afvragen: wat betekent hgh sms taal?

Hgh= Hoe gaat het? Wat betekent in SMS taal? De emoticons zijn leuk maar wat betekenen ze

Zo wordt :-( door de pc weergegeven als een boze smiley. Tot slot heeft een dubbel haakje meestal een versterkte betekenis van een enkelvoudig haakje. Dus als een enkel haakje bij een emoticon aangeeft dat je blij bent, geeft een dubbel haakje aan dat je heel blij bent.

Wat betekent AZN achter een naam?

AZN is een afkorting die staat voor "Asian American." Waar komt de lijst met afkortingen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat dit afhangt van het specifieke document en de stijlgids die worden gebruikt. Het is echter gebruikelijk dat afkortingen worden vermeld aan het begin van het document, vóór de hoofdtekst, of aan het eind van het document, na de bijlage.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Wat is het verschil tussen een computer en een laptop?

Een desktop computer wordt op een vaste plek gebruikt en kan dus niet overal worden gebruikt. Een laptop kan altijd en overal gebruikt worden. De gemiddelde prijs van een desktop ligt lager dan die van een laptop met vergelijkbare specificaties. Deze prijs is vaak wel exclusief een monitor, een toetsenbord en een muis. Wat betekent pc op een rouwkaart? tot rouwbeklag (p.c.)

Is een laptop ook een pc?

Een laptop heeft het merendeel van dezelfde componenten als een vaste computer, met inbegrip van een beeldscherm, een toetsenbord, een aanwijsapparaat zoals een touchpad (ook bekend als een trackpad) en/of een pointing stick en luidsprekers in een enkele eenheid. Dit in overweging nemend, wat is het verschil tussen wollah en wallah? Wallah is een Arabisch woord dat "belofte" of "gelofte" betekent, terwijl wollah een dialectische variant van hetzelfde woord is. De twee termen worden vaak door elkaar gebruikt, maar er is een subtiel verschil in betekenis tussen beide. Wallah impliceert een sterker gevoel van verbintenis of verplichting dan wollah.

Wat is wenken straattaal?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien jargon voortdurend evolueert en er voortdurend nieuwe termen worden gecreëerd. Sommige mensen zouden echter kunnen zeggen dat wenkend jargon verwijst naar het gebruik van informele of slangtermen om met iemand op een meer vriendelijke of intieme manier te communiceren. Daarbij kunnen termen worden gebruikt die de gesprekspartner beter kent of die eerder een positieve reactie oproepen. Slang kan worden gebruikt om relaties aan te knopen en te onderhouden, en kan een manier zijn om te laten zien dat je bij een bepaalde groep hoort.

Door Weinshienk Fiddemon

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel watt is 1 Wp? :: Wat betekent VW op Whatsapp?
Handige links