Huis > W > Wie Controleert De Acm?

Wie controleert de ACM?

Meldingen bij ACM ConsuWijzer

De meldingen van consumenten bij ACM ConsuWijzer zijn voor de ACM belangrijke signalen voor haar toezicht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe controleert Spotify of je op hetzelfde adres woont duo?

Om te controleren of gezinsleden bij de beheerder van het abonnement wonen, hebben we hun volledige adres nodig. Het adres is gewijzigd door de beheerder. We kunnen hun informatie niet bevestigen.

Wat is de taak van de Consumentenautoriteit?

De Consumentenautoriteit (niet te verwarren met de Consumentenbond) was een zelfstandig bestuursorgaan in Nederland dat onder het Ministerie van Economische Zaken viel. Zij behandelde collectieve consumentenklachten over inbreuk op het consumentenrecht. Wat kan je doen tegen oneerlijke concurrentie? Vindt u dat de overheid oneerlijk concurreert en zich niet aan de gedragsregels houdt? Dan kunt u een klacht indienen bij de organisatie waar u problemen mee heeft. Ook kunt u met uw klacht over oneerlijke concurrentie van de overheid terecht bij de ACM. Dat kan als vertegenwoordiger van een bedrijf en als consument.

Waar ziet de ACM op toe?

De Association for Computing Machinery (ACM) is een internationale wetenschappelijke en educatieve organisatie die de vooruitgang van computergebruik als wetenschap en beroep bevordert. De ACM houdt toezicht op het computergebied en de bijbehorende professionele activiteiten, stelt normen op voor computeronderwijs en -certificering, en biedt middelen voor professionele ontwikkeling en openbare dienstverlening. De ACM sponsort ook conferenties en publiceert tijdschriften en magazines over informatica en aanverwante onderwerpen. Mensen vragen ook: kan acm boetes opleggen? De ACM is niet bevoegd om boetes op te leggen.

Gerelateerde artikelen

Hoe controleert Spotify Family?

Wanneer zij lid worden, vragen wij de gezinsleden hun volledige adres op te geven, zodat wij kunnen nagaan of zij bij de beheerder van het abonnement wonen. De beheerder kan hun adres wijzigen. Wij kunnen hun adres niet bevestigen.

Wie controleert de energieleverancier?

Uw energieleverancier bepaalt de leveringskosten voor elektriciteit en gas. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) controleert deze tarieven. En kijkt of ze niet te hoog zijn. En nog een vraag, wat zijn je rechten als consument? Het consumentenrecht omvat wetten en regels die de consumenten beschermen bij aankoop van producten. Het consumentenrecht geeft regels om de rechten, en soms ook plichten, van de consument in het handelsverkeer vast te leggen.

Wat is ACM ConsuWijzer?

ACM ConsuWijzer geeft gratis informatie en advies over uw rechten als consument. Het is een onderdeel van de toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) . De ACM let namens de overheid op of bedrijven zich aan de regels houden. En kan ingrijpen als bedrijven dat niet doen. Waar kan ik als consument een klacht indienen? Er zijn veel plaatsen waar u als consument een klacht kunt indienen. Een daarvan is het Better Business Bureau. U kunt ook een klacht indienen bij de procureur-generaal van uw staat of bij de Federal Trade Commission.

En nog een vraag, hoe heet de toezichthouder op telecombedrijven?

De regelgevende instantie voor telecombedrijven is de Federal Communications Commission (FCC).

Door Odella

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent oneerlijke concurrentie? :: Wat is het voordeel van predictive cruise control?
Handige links