Huis > W > Wat Betekent Oneerlijke Concurrentie?

Wat betekent oneerlijke concurrentie?

Oneerlijke concurrentie - het pogen, om door misleiding van het publiek of van de concurrenten, het handelsdebiet te vestigen, te behouden of uit te breiden, ten spijt van anderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat is de concurrentiepositie?

De (internationale) concurrentiepositie geeft aan in welke mate bedrijven in staat zijn om te concurreren met andere bedrijven (in andere landen). Wanneer een land een open economie heeft is de concurrentiepositie heel belangrijk voor de werkgelegenheid. Dit in overweging nemend, is concurrentie goed? Het concurrentiebeleid moet garanderen dat bedrijven eerlijk met elkaar kunnen concurreren. Dit bevordert ondernemerschap en efficiëntie, biedt consumenten meer keuze en houdt de prijzen laag en de kwaliteit hoog.

Wat dit betreft, is acm overheid?

Nee, acm is geen overheid. Dienovereenkomstig, is de acm een zbo? De ACM is geen ZBO.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Dienovereenkomstig, kan een advocaat een boete opleggen?

Advocaten kunnen handelingen verrichten of nalaten naar aanleiding waarvan de deken op grond van artikel 45g Advocatenwet een bestuurlijke boete of last onder dwangsom kan opleggen (Wet positie en toezicht advocatuur, Stb. 2014, 354). En nog een vraag, wie kan er een boete opleggen? Om een boete te kunnen toepassen in een wettelijk stelsel moet de bevoegdheid een boete op te leggen en de feiten waarvoor dit gebeurt worden aangewezen in dat wettelijke stelsel. Naast een bestuurlijke boete kan een overheidsdienst indien het daarvoor in een wet de bevoegdheid heeft gekregen een dwangsom opleggen.

Waar gaat het geld van de boetes naar toe?

Het totaalbedrag aan geïnde boetes wordt eerst en vooral verdeeld tussen de schatkist en het verkeersveiligheidsfonds. De wet bepaalt dat een vast bedrag naar de staatskas gaat. Dat is onderhevig aan indexeringen. Het overschot gaat naar het verkeersveiligheidsfonds. Wie bepaalt Netbeheerkosten? De netbeheerkosten worden doorgaans bepaald door de netbeheerder, de entiteit die verantwoordelijk is voor het beheer van het elektriciteitsnet. Deze kosten kunnen worden opgesplitst in twee hoofdcategorieën: capaciteitskosten en energiekosten. Capaciteitskosten zijn de kosten die verband houden met het leveren van voldoende capaciteit om aan de piekvraag te voldoen, en energiekosten zijn de kosten die verband houden met het daadwerkelijke elektriciteitsverbruik.

Wat zijn de vaste kosten van gas?

De vaste kosten van gas zijn het minimumbedrag dat een gasbedrijf in rekening brengt voor de aardgasdienst. Deze vergoeding wordt maandelijks vastgesteld en staat los van de variabele kosten voor het gas zelf. De vaste kosten omvatten doorgaans de kosten voor het onderhoud van de gasinfrastructuur en de klantenservice.

Door Artus

Vergelijkbare artikelen

Wat doet ACT therapie? :: Wie controleert de ACM?
Handige links