Huis > W > Welke Apps Werken Met Apple Pencil?

Welke apps werken met Apple Pencil?

Goede Apple Pencil-apps

  1. Noteshelf. Noteshelf is één van de bekendste Apple Pencil-apps.
  2. Notability. Een andere fijne notitie-app is Notability.
  3. Procreate. Creatievelingen kennen Procreate natuurlijk allang.
  4. Paper. Vind je illustreren leuk, maar schrikken alle mogelijkheden van Procreate je af?
  5. Pixelmator.
  6. LiquidText.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Mensen vragen ook: hoe werkt apple pencil 1e generatie?

De Apple Pencil werkt via een bluetooth verbinding. Wanneer je de Pencil voor het eerst gebruikt, haal je de dop aan de achterkant eraf. Daarna prik je het pennetje in de Lightning-poort op je ontgrendelde iPad. Je krijgt dan bovenstaande melding op het scherm, en met één tik op 'Koppel' is het dan geregeld. Dit in overweging nemend, waar kan je zien hoeveel procent je apple pencil is? Als u tijdens het gebruik wilt weten hoeveel batterijlading de Apple Pencil (1e of 2e generatie) nog heeft, controleert u de Vandaag-weergave op uw iPad. Dit doet u door van links naar rechts te vegen op het beginscherm of het toegangsscherm.

Bovendien, hoe lang duurt opladen apple pencil 1?

Het opladen van de Apple Pencil 1 duurt ongeveer 1,5 uur. Bovendien, wat kun je met de apple pencil 2? De apple pencil 2 kan worden gebruikt voor verschillende taken zoals schrijven, tekenen en het maken van aantekeningen. Het is ook compatibel met een aantal apps die zorgen voor meer creativiteit en productiviteit. Enkele van de populairste apps die met de apple pencil 2 werken zijn procreate, adobe creative cloud en goodnotes.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Welke iPad kan met Pencil?

Apple Pencil 1 geschikt voor iPad versie

iPad Pro 12.9 inch (2017) iPad Pro 19,5 inch (2017) iPad 10,2 inch (2021) iPad (2018/2019/2020)
Wat is een iPad 7e generatie? iPad (7e generatie)

Modelnummer (op de achterbehuizing): A2197 op de iPad (7e generatie) Wi-Fi.

Bovendien, kan apple pencil op ipad 5e generatie?

Alleen de iPad 2018, 2019 en 2020 zijn te gebruiken met de Apple Pencil (1e generatie); Kun je met een Apple Pencil op een MacBook? Ja, je kunt een Apple Pencil op een MacBook gebruiken. De Apple Pencil werkt met de meeste apps die je op een MacBook zou gebruiken, zoals teken- en schilderapps, notitie-apps en documentverwerker-apps. Om te zorgen dat je Apple Pencil goed werkt met je MacBook, moet je ervoor zorgen dat je de laatste versie van macOS hebt geïnstalleerd.

Welke pen voor iPad 2021?

Er zijn verschillende pennen die geschikt zijn voor de iPad van 2021. Een van de beste opties is de Apple Pencil 2, die speciaal is ontworpen voor de nieuwere iPad-modellen. Deze pen heeft ondersteuning voor drukgevoeligheid en kan nauwkeurig worden gebruikt voor verschillende taken, zoals het maken van aantekeningen of het tekenen van afbeeldingen. Andere goede opties zijn de Wacom Bamboo Sketch en de Adonit Pro 3.

Door Ulrica

Vergelijkbare artikelen

Kan de Apple Pencil op de iPad mini 4? :: Hoe lang doe je met een Apple Pencil punt?
Handige links