Huis > W > Wat Betekent Cc En Bcc Bij Mail?

Wat betekent CC en BCC Bij mail?

Je kunt een e-mail ook als cc (kopie) of bcc (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het bcc-veld dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres, vandaar de term 'blinde kopie'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Dienovereenkomstig, kan bcc cc zien?

BCC: Blind Carbon Copy

BCC staat voor Blind Carbon Copy, ofwel een blinde kopie. Deze optie gebruik je als je meerdere ontvangers wilt e-mailen die niet zichtbaar zijn voor elkaar. De ontvangers zien dus alleen hun eigen naam en e-mailadres staan, en niet die van anderen.
Hoe kun je zien of iemand in de BCC staat? Geadresseerden in het vak BCC weergeven

Als u de geadresseerde van een bericht bent, kunt u niet zien of de afzender BCC geadresseerden heeft toegevoegd. Alleen de afzender van een bericht kan de namen van BCC geadresseerden zien door een bericht in de map Verzonden items te openen.

Waarom CC in mail?

Er zijn een paar redenen waarom iemand CC gebruikt in een e-mail. De meest voorkomende reden is om iemand een CC te geven in een e-mail, zodat die persoon op de hoogte is van de inhoud van de e-mail. Dit wordt vaak gebruikt wanneer iemand een andere persoon op de hoogte wil houden van een bepaalde kwestie of gesprek. CC kan ook worden gebruikt als beleefdheidsvorm om iemand te laten weten dat u hem of haar een e-mail hebt gestuurd. Ten slotte kan CC worden gebruikt om een papieren spoor van communicatie over een bepaalde kwestie te creëren. Trouwens, wat betekent cc in chat? De meest voorkomende betekenis van "cc" in chat is "doorslag". Wanneer je iemand "cc" geeft in een e-mail, stuur je hem een kopie van de e-mail. In chat kan "cc" hetzelfde betekenen, of "chatten met", zoals in "Ik cc'en met John".

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Dienovereenkomstig, hoe werkt bcc in gmail?

Als je een bericht wilt versturen en het e-mailadres van een ontvanger wilt verbergen, kun je dit toevoegen in het Bcc‑veld. Hoe Bcc werkt: De ontvangers weten niet dat je iemand hebt toegevoegd aan het Bcc‑veld. Iemand die aan het Bcc-veld is toegevoegd, kan zien dat het Bcc-veld daarvoor was gebruikt. Hoe werkt BCC in Outlook? BCC in Office Outlook

  1. Open het e-mailprogramma Office Outlook.
  2. Klik op Nieuwe e-mail.
  3. Het venster voor een nieuwe e-mail opent.
  4. Klik op BCC.
  5. Vul de e-mailadressen achter 'CC' en/of 'BCC' in en zet tussen de e-mailadressen een puntkomma om ze te scheiden.
  6. Typ net als bij andere e-mails een onderwerp en bericht.

Wat dit betreft, hoeveel mensen in bcc mail?

Je wil een mailing of nieuwsbrief gaan versturen naar veel ontvangers en je vraagt je af hoeveel adressen je kan opnemen in je mail. Onze servers hanteren in limiet van 300 ontvangers per e-mail. Dat betekent dat je dus maximaal 300 emailadressen kunt opnemen in het TO CC en BCC veld bij elkaar opgeteld. Wat voor winkel is BCC? BCC is een winkel die elektronische sigaretten en andere vaping producten verkoopt.

Trouwens, waar vind ik bcc in outlook?

Er zijn een paar manieren om het bcc-veld in outlook te vinden. Eén manier is om op de knop "Nieuwe e-mail" te klikken. Dit opent een nieuw e-mailvenster. In het nieuwe e-mailvenster zou er een veld "Aan", een veld "Cc" en een veld "Bcc" moeten zijn. Het "Bcc"-veld moet onder het "Cc"-veld staan.
Een andere manier om het bcc-veld te vinden is te klikken op het tabblad "Opties" in het nieuwe e-mailvenster. Dit opent een nieuw menu met verschillende opties. Een van de opties zou "Bcc" moeten zijn. Klikken op deze optie opent het "Bcc"-veld.

Door Brodench Goulden

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn de kritische Beheerspunten binnen HACCP? :: Wat is CC in email?
Handige links