Huis > W > Wat Is Cc In Email?

Wat is CC in email?

E-mailadressen die achter 'CC' staan, krijgen een kopie van het mailbericht. Zet hier de personen die op de hoogte moeten zijn van de inhoud van de mail, maar waarvan u niet per se een reactie nodig hebt. Ontvangers kunnen de adressen die hier staan zien en eventueel aan alle vermelde adressen antwoorden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik mijn email account verwijderen?

De app Mail of Agenda kan worden gebruikt om een e-mailaccount te verwijderen. Kies onderaan de pagina voor de instellingen Accounts beheren en vervolgens de account die u wilt verwijderen.

Vervolgens, wat is cc website?

cc. . cc is het internetlandcode top-level domain (ccTLD) voor de Cocoseilanden, een Australisch territorium. Je kunt ook vragen kan iemand bcc zien? Als u de geadresseerde van een bericht bent, kunt u niet zien of de afzender BCC geadresseerden heeft toegevoegd. Alleen de afzender van een bericht kan de namen van BCC geadresseerden zien door een bericht in de map Verzonden items te openen.

Wat is het verschil tussen cc en aan?

Het belangrijkste verschil tussen cc en on is dat cc een volumemaat is en on een gewichtsmaat. Het gewicht wordt beïnvloed door de zwaartekracht, maar het volume niet. Dit betekent dat cc een nauwkeurigere maat voor vloeistof is dan on. Waarom cc ipv ml? Daar zijn een paar redenen voor. Ten eerste is cc een volume-eenheid, terwijl ml een meeteenheid is. Dit betekent dat cc nauwkeuriger is bij het meten van volume. Ten tweede is cc een standaard meeteenheid, terwijl ml dat niet is. Dit betekent dat cc algemeen aanvaard is en gemakkelijker te gebruiken bij het vergelijken van volumes. Ten slotte is cc een meer gangbare meeteenheid, terwijl ml minder gangbaar is. Dit betekent dat cc in het dagelijks leven eerder wordt gebruikt en beter bekend is bij de mensen.

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik mijn email account instellingen?

U kunt uw e-mailinstellingen wijzigen vanuit het Configuratiescherm. Zoek het pictogram Mail en open het in het Configuratiescherm.

Vervolgens, wat is het verschil tussen cc en bcc?

Je kunt een e-mail ook als cc (kopie) of bcc (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het bcc-veld dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres, vandaar de term 'blinde kopie'. Wat is 150 cc? 'cc' betekent 'cubic centimeter' dus 150 cc = 150 cm3 = 0,150 dm3 = 0,150 liter = 15 cl.

Hoeveel is 250 cc?

Tegenwoordig is 1 cc weer gelijk aan 1 ml. Dit volgt eigenlijk uit de definitie van de huidige liter als dm^3. Een duizendste liter (ml) is precies gelijk een cc (cm^3) aangezien dm/cm=10 dus dm^3/cm^3=10^3=1000. Welk land is cc? Er is geen tweeletterige landcode die overeenkomt met de letters "cc." De letters "c" en "c" worden echter soms informeel gebruikt om naar het land China te verwijzen.

Dienovereenkomstig, hoeveel is 1000 cc?

1000 cc is gelijk aan 1 liter.

Door Juliana

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent CC en BCC Bij mail? :: Hoeveel geld mag je opnemen zonder melding 2021?
Handige links