Huis > W > Wat Is Fotos Exporteren?

Wat is fotos exporteren?

Wanneer u foto's exporteert, maakt u nieuwe bestanden waarin aanpassingen in de module Ontwikkelen en andere wijzigingen die u hebt aangebracht in de XMP-metagegevens van de foto's, zijn opgenomen. In het exportvenster kunt u de bestandsnaam, kleurruimte, pixelafmetingen en resolutie van een foto kiezen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe Outlook agenda exporteren naar Excel?

U kunt de kalender vanuit outlook op de volgende manier exporteren:start Outlook en ga naar het menu Bestand, Openen en dan Import kies Exporteren naar een bestand en klik op Volgende, kies dan Microsoft excel 97-2003 en klik weer op Volgende, kies de map Kalender en klik op Volgende.

Hoe zet je Burst aan?

Burst-foto's maken op de iPhone 11 (Pro)

  1. Open de Camera-app op je iPhone;
  2. Druk kort op de cameraknop, en veeg vervolgens naar links richting je laatst gemaakte kiekje om een reeks te maken;
  3. Maak je een foto in landschapsmodus?
  4. Laat los wanneer je klaar bent met fotograferen.
Wat is Burst op iPhone? Hiermee kun je snel meerdere foto's maken zodat je altijd een goede er tussen hebt zitten. Deze functie is standaard aanwezig in de Camera-app voor iOS en iPadOS en kun je op verschillende manieren raadplegen. Wanneer je burst gebruikt maakt de camera tien foto's per seconde en kun je achteraf de beste selecteren.

Daarvan, hoe zet je burst aan op iphone?

Om de burst-modus op uw iPhone in te schakelen, opent u de Camera-app en veegt u naar de fotomodus onderaan het scherm. Tik vervolgens op het burst-pictogram (drie cirkels op een rij) en houd de ontspanknop ingedrukt om een burst van foto's te maken. Hoe kan ik in de cloud bekijken? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u gegevens of bestanden kunt bekijken die in de cloud zijn opgeslagen. Eén manier is het gebruik van een cloud-gebaseerde bestandsviewer. Met dit type viewer kunt u bestanden die in de cloud zijn opgeslagen, openen en bekijken zonder ze naar uw computer te hoeven downloaden. Een andere manier om gegevens in de cloud te bekijken is het gebruik van een cloudgebaseerde desktopapplicatie. Dit type applicatie geeft u een desktop-interface waarmee u bestanden die in de cloud zijn opgeslagen, kunt openen, bekijken en bewerken.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik fotos op mijn Mac?

Sleep bestanden of mappen van de Finder naar het venster Foto's. Open Foto's en kies 'Archiveren'.

Dit in overweging nemend, hoe je icloud bekijken?

Ga naar 'Finder' > 'iCloud Drive' om de bewaarde bestanden op een Mac te zien. Op je iPhone, iPad of iPod touch ga je naar de Bestanden-app. Ga op een pc met iCloud voor Windows naar 'Verkenner' > 'iCloud Drive'. Je kunt ook vragen hoe kom ik bij mijn icloud opslag? iCloud leegmaken: foto's en bestanden verwijderen

  1. Open het instellingenmenu van je iPhone.
  2. Druk bovenaan op je naam.
  3. Druk op iCloud.
  4. Druk op Beheer opslag.
  5. Je ziet nu hoeveel ruimte je nog hebt en hoeveel ruimte elke app in beslag neemt.
  6. Druk op de app waarvan je de bestanden uit je iCloud opslag wil halen.

Daarvan, hoe synchroniseer ik mijn apple apparaten?

Ga op je computer naar iTunes, selecteer het apparaat in kwestie en klik op Overzicht. Ga naar Opties, zet een vinkje bij Synchroniseer deze [apparaat] via Wi-Fi en bevestig je keuze door op Pad toe of Synchroniseer te drukken. Voortaan kun je vanaf je computer of iOS apparaat de synchronisatie in gang zetten. Hoe moet je een iPhone synchroniseren? Het synchroniseren van een iPhone houdt in dat je de gegevens van je apparaat (foto's, contacten, bestanden, etc.) met je computer of iCloud opslaat. Dit is handig als je bijvoorbeeld je foto's wilt delen met vrienden of familie, of als je een back-up wilt maken van je gegevens. Je kunt je iPhone synchroniseren met je computer via iTunes of met iCloud.

Dit in overweging nemend, waarom synchroniseert mijn iphone niet met icloud?

Op dit moment is het niet mogelijk om je iPhone te synchroniseren met iCloud. Dit komt omdat iCloud niet wordt ondersteund door de huidige versie van iOS. De enige manier om je iPhone te synchroniseren met iCloud is door deze te upgraden naar de laatste versie van iOS.

Door Amy

Vergelijkbare artikelen

Wat kost Apple play? :: Hoe zet ik foto's van mijn iPhone op de computer?
Handige links