Huis > W > Wat Kost Apple Play?

Wat kost Apple play?

Apple Carplay is een besturingssysteem ontwikkeld door Apple voor het naadloos koppelen van iPhones met het infotainmentsysteem in de auto. Bekijk hier alle informatie over Apple CarPlay (Engels). Wat kost Apple CarPlay? Het installeren van Apple CarPlay kost € 349,-.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

En nog een vraag, hoe kan ik zien of mijn auto apple carplay heeft?

Alles werkt verder hetzelfde als bij CarPlay: je verbindt de smartphone met het systeem in de auto en op het scherm verschijnt de interface van CarPlay of Android Auto, net wat je wil. Android Auto is vaak ook beschikbaar als een auto al CarPlay heeft. Wat dit betreft, waar zit carplay op iphone? Tik op je iPhone in Instellingen op 'Algemeen' > 'CarPlay' > 'Beschikbare auto's'. Kies het voertuig.

Wat heb je nodig voor AirPlay?

Om AirPlay te gebruiken hebt u een Apple TV, Airport Express of een voor AirPlay geschikte ontvanger of luidspreker nodig. Wat dit betreft, is apple carplay gratis? Apple CarPlay is een gratis functie die beschikbaar is op alle nieuwe Apple iPhones. Hiermee kan de gebruiker verschillende functies van zijn telefoon bedienen via het infotainmentsysteem van de auto. CarPlay kan worden gebruikt om te bellen, tekstberichten te versturen en te ontvangen, aanwijzingen te krijgen en naar muziek te luisteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Daarvan, wat is het voordeel van apple carplay?

De apps van je smartphone op het scherm van je auto

Navigeren of muziek afspelen gaat via Apple CarPlay of Android Auto vaak net wat sneller, soepeler en eenvoudiger dan met de ingebouwde systemen van de meeste auto's.
Mensen vragen ook: kun je apple carplay zelf installeren? Je koppelt je auto via Bluetooth of draadloos met je iPhone. Je hebt daarvoor een iPhone 5 of nieuwer nodig. Dan ga je naar Instellingen > Algemeen > CarPlay. Via de toets van de stembediening in de auto maak je de connectie en volg je de instructies.

Hoe zet je CarPlay aan?

Apple Carplayandroid

Uw CarPlay-apps ordenen

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' en tik op 'CarPlay'.
  2. Selecteer uw auto. Tik vervolgens op 'Pas aan'.
  3. Gebruik de knoppen 'Voeg toe' of 'Verwijder'
Mensen vragen ook: heeft mijn audi carplay? Ja, de Audi A4 (B9) uit 2016 heeft Carplay. Carplay is een Apple-technologie die het mogelijk maakt om je iPhone op je Audi-display te gebruiken.

Kan CarPlay niet vinden?

Als je CarPlay niet kunt vinden, doe dan het volgende:
1. Zorg ervoor dat je iPhone hebt bijgewerkt naar de meest recente iOS-versie.
2. Zorg ervoor dat je auto ondersteuning biedt voor CarPlay. Als je niet zeker weet of je auto dit doet, neem dan contact op met de autodealer of de fabrikant.
3. Sluit je iPhone met een Lightning-naar-USB-kabel aan op je auto.
4. Zorg ervoor dat CarPlay is ingeschakeld op je iPhone. Ga hiervoor naar de Instellingen-app op je iPhone, tik op 'Generaal' en tik vervolgens op 'CarPlay'.
5. Als CarPlay nog steeds niet wordt weergegeven, probeer dan de Lightning-naar-USB-kabel te wisselen met een andere.

Door Vona

Vergelijkbare artikelen

Kan CarPlay in elke auto? :: Wat is fotos exporteren?
Handige links