Huis > W > Welke Apple Abonnementen Zijn Er?

Welke Apple abonnementen zijn er?

Als je een Apple One-abonnement hebt, kun je al je services gebruiken op alle platforms waarop ze beschikbaar zijn. Inclusief online (Apple Music en Apple TV+), bepaalde smart-tv's (Apple Music en Apple TV+), Android (Apple Music) en streamingdevices van andere fabrikanten (Apple Music en Apple TV+).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

En nog een vraag, hoe werkt apple tv+ 1 jaar gratis?

Activeer je gratis jaar in de Apple TV-app met ingang van 1-11-2019. Zorg dat de nieuwste versie van iOS, iPadOS, tvOS of macOS is geïnstalleerd op je in aanmerking komende device. De aanbieding moet binnen drie maanden na de eerste configuratie van je nieuwe device worden geactiveerd in de Apple TV-app. Men kan zich ook afvragen: hoe werkt apple tv+- abonnement? tv+ is de streamingdienst van Apple met exclusieve films en series geproduceerd door Apple. De content is alleen bij Apple te zien en worden bestempeld als Apple Originals. Als je dus een abonnement neemt op Apple TV+ krijg je daarmee onbeperkt toegang tot alle Apple Original films en series.

Dienovereenkomstig, wat is er gratis bij apple tv?

Er zijn een paar dingen die gratis zijn bij Apple TV. Daartoe behoren de streamingdienst Apple TV+, de iTunes Store en de App Store. Je kunt ook AirPlay gebruiken om materiaal van je iPhone, iPad of Mac naar je tv te streamen. Kan je tv kijken op Apple TV? Ja, u kunt tv kijken op de Apple TV. Daarvoor moet je je Apple TV met een HDMI-kabel op je tv aansluiten. Als je dat eenmaal hebt gedaan, heb je toegang tot allerlei streaming materiaal, maar ook tot al het materiaal dat op je Apple TV is opgeslagen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Dienovereenkomstig, hoe kun je zien welke abonnementen je hebt?

Uw aankopen, reserveringen en abonnementen bekijken

  1. Open op je Android-telefoon of -tablet de app Instellingen Google. Je Google-account beheren.
  2. Tik bovenaan op Betalingen en abonnementen.
  3. Tik op Aankopen beheren, Abonnementen beheren of Reserveringen beheren.
  4. Selecteer een item om meer informatie te bekijken.
Wat dit betreft, waar kan ik mijn apple abonnementen zien? Open de Instellingen-app. Tik op uw naam. Tik op 'Abonnementen'. Tik op het abonnement dat u wilt beheren.

Waar kan ik mijn Abonnementen vinden?

Je abonnementen en verlengingsdatums controleren

  1. Ga naar je abonnementen. Op een Android-apparaat: Open de Google Play-app . Tik rechtsboven op het profielicoon.
  2. Check onder Abonnementen de lijst met abonnementen op verlopen abonnementen of abonnementen met geweigerde betaalmethoden.
Dit in overweging nemend, kun je met apple tv gratis films kijken? Nee, apple tv kan geen films gratis laten zien. Je moet een abonnement nemen om toegang te krijgen tot de films.

Wat kost Apple TV per jaar?

Apple TV kost per jaar €84,99.

Door Snyder

Vergelijkbare artikelen

Hoe 3 maanden gratis Apple TV activeren? :: Wat kost een Apple CarPlay?
Handige links