Huis > H > Hoeveel Apple Tegoed Heb Ik Nog?

Hoeveel Apple tegoed heb ik nog?

Uw saldo controleren op een iPhone, iPad of iPod touch

Open de App Store-app. Tik op uw foto of op de knop 'Log in' bovenaan het scherm. U wordt mogelijk gevraagd in te loggen met uw Apple ID. Als u een saldo hebt, verschijnt het bedrag.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Bovendien, hoe lang duurt het voor je apple saldo is verhoogd?

Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen. Heb je geprobeerd uit te loggen bij de App Store / iTunes, de iPad opnieuw op te starten en vervolgens weer in te loggen om te zien of dat je saldo ververst? Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen. Dienovereenkomstig, waar staat tegoed app store? Tegoed bekijken op iPhone of iPad

Tik op de iPad/iPhone op App Store. Tik op Vandaag als dit tabblad nog niet openstaat. Tik op het symbool van uw Apple ID. Onder uw Apple ID staat het tegoed.

Hoe gebruik je Apple saldo?

Er zijn een paar manieren om je Apple saldo te gebruiken:
1. U kunt het gebruiken om aankopen in de App Store, iTunes Store of Apple Books te betalen. Selecteer gewoon Apple balance als uw betaalmethode bij het afrekenen.
2. U kunt uw Apple balance ook gebruiken om te betalen voor iCloud-opslag, abonnementen zoals Apple Music of om Apple-producten te kopen in de Apple Store.
3. Tot slot kunt u uw Apple-saldo overboeken naar uw bankrekening. Ga hiervoor naar Instellingen > Portemonnee & Apple Pay en tik vervolgens op je Apple saldo. Tik vanaf daar op de knop "Transfer to Bank" en volg de instructies. Mensen vragen ook: kan je apple id saldo terugstorten? Ja, u kunt uw Apple ID saldo terugbetalen, maar alleen als u het niet hebt gebruikt om iets te kopen in de App Store, iTunes Store of iBooks Store. Als u uw saldo hebt gebruikt om artikelen te kopen, moet u contact opnemen met Apple Support om een terugbetaling aan te vragen.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Waarom verhoogt mijn Apple saldo niet?

Het kan tot 48 uur duren voordat overboekingen zijn voltooid. Heeft u geprobeerd u af te melden bij de App Store / iTunes, het apparaat opnieuw op te starten en vervolgens weer aan te melden? Neem indien nodig contact op met iTunes-ondersteuning voor hulp. Zie de Apple Support-artikelen hieronder voor contactgegevens. Hoe lang duurt het voordat geld op App Store staat? Je kunt het beste even geduld hebben en een dag of twee wachten voordat je aan de bel trekt. Mogelijk is er sprake van een storing of zit er een vertraging tussen jouw bank en de betaalaanbieder die Apple gebruikt. Soms worden betaalopdrachten niet in het weekend en op feestdagen verwerkt.

Hoe moet je je saldo verhogen?

Wanneer je geen saldo meer hebt en je probeert een app te kopen, zal de App Store je vertellen dat je niet genoeg saldo hebt. Tik dan op "Saldo verhogen" en kies een aangepast bedrag wat precies overeenkomt met de prijs van de app, of in ieder geval met het verschil in saldo. Wat moet je doen als je iCloud vol is? Als je iCloud vol is, kun je de opslagruimte beheren in de Instellingen-app op je apparaat. Ga naar Instellingen > [je naam] > iCloud > Opslag of iCloud-opslag. Op de pagina Opslagbeheer kun je zien welke apps veel ruimte gebruiken en kun je opslagruimte vrijmaken door gebruikte apps te verwijderen.

Hoe zet je geld op de App Store?

Om geld toe te kunnen voegen aan je App Store-account, moet je eerst inloggen met je Apple-ID. Vervolgens kun je naar 'Accountinstellingen' gaan en hier 'Betalingsinformatie' toevoegen of wijzigen. Je kunt hier een creditcard of debetkaart toevoegen. Als je iets koopt in de App Store of iTunes Store, wordt het bedrag direct van je credit- of debetkaart afgeschreven.

Door Voltmer

Vergelijkbare artikelen

Waarom Apple ID-saldo verhogen? :: Hoe 3 maanden gratis Apple TV activeren?
Handige links