Huis > W > Waarom Apple Id-Saldo Verhogen?

Waarom Apple ID-saldo verhogen?

Met het verhogen van je Apple ID-saldo kun je aankopen doen in de App Store en iTunes Store. Je hoeft er niet de deur voor uit en je kan zelf een bedrag selecteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Mensen vragen ook: hoe betaal je met apple id?

U wordt mogelijk gevraagd in te loggen met uw Apple ID. Als u een betaalmethode wilt toevoegen, tikt u op 'Voeg betaalmethode toe'. Als u een betaalmethode wilt bijwerken, tikt u op de betaalmethode en wijzigt u uw gegevens. Mogelijk moet u de beveiligingscode invoeren die op uw creditcard of betaalkaart staat vermeld. Hoe moet je betalen met Apple pay? Online of in apps betalen met Apple Pay

  1. Tik op de Apple Pay-knop of kies Apple Pay als betaalmethode.
  2. Als u met een andere kaart wilt betalen, tikt u op de knop 'Volgende' of de knop 'Vouw uit' naast uw standaardkaart.
  3. Indien nodig, voert u uw rekeningadres, verzendadres en contactgegevens in.
  4. Bevestig de betaling.

Hoe maak je een Apple ID aan zonder creditcard?

Om een Apple ID zonder creditcard aan te maken, moet u de ID aanmaken via de Apple ID-website. Klik op de Apple ID-website op de knop "Maak uw Apple ID aan". Voer uw voor- en achternaam, e-mailadres en wachtwoord in en selecteer "Geen" als betalingswijze. Voltooi de rest van het aanmeldingsproces en klik op "Maak een Apple ID aan". Hoe krijg je je geld terug van een app? Er is geen universeel antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de app store en de app ontwikkelaar. Over het algemeen kunt u echter binnen een bepaald tijdsbestek (meestal binnen 24 uur) een terugbetaling aanvragen voor een app-aankoop bij de app store. Voor iOS-apparaten kunt u bijvoorbeeld een terugbetaling aanvragen door de e-mailontvangst van de aankoop te openen en op de link "Een probleem melden" te tikken. Dit brengt u naar de website van Apple, waar u de terugbetalingsprocedure kunt starten. De ontwikkelaar van de app kan ook een terugbetalingsbeleid op zijn website hebben staan.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Kun je een app aankoop annuleren?

Voor Android geldt dat je twee uur de tijd hebt om geld terug te vragen bij het kopen van een app. Na die 2 uur moet je contact opnemen met de app-ontwikkelaar. Er is geen annuleringsperiode voor in-app aankopen. Je moet dan rechtstreeks contact opnemen met de ontwikkelaar of met Google. Hoe annuleer je een abonnement Apple? Als u nog steeds hulp nodig hebt

  1. Als het niet lukt om het abonnement op te zeggen op music.apple.com/nl, kunt u uw abonnement opzeggen in Instellingen.
  2. Als u voor Apple Music betaalt met Google Pay, kunt u uw abonnement alleen opzeggen in de Apple Music-app op uw Android-apparaat of op play.google.com.

Hoe kan ik mijn iCloud opslag vergroten?

Tik op "Koop meer opslag". Nu kies je welk abonnement je wilt gebruiken. Omdat wij al meer dan genoeg hebben aan de gratis 5GB, kiezen we hier voor het 50GB abonnement van 99 cent per maand. Tik rechtsboven op "Koop" en dan voer je het wachtwoord van je Apple ID in. Dienovereenkomstig, hoe maak je een backup van je telefoon iphone? Als je een iPhone hebt, kun je gemakkelijk een backup maken van al je gegevens, zodat je ze kunt herstellen als je telefoon kwijtraakt, stukgaat of gestolen wordt. Er zijn twee manieren om een backup te maken: via iCloud of via iTunes.
iCloud-back-up:
- Ga naar 'Instellingen' en tik vervolgens op je naam bovenaan.
- Tik op 'iCloud' en vervolgens op 'iCloud-opslag'.
- Tik op 'Maak iCloud-back-up' en wacht tot het proces is voltooid.
iTunes-back-up:
- Sluit je iPhone aan op je computer met een USB-kabel.
- Open iTunes en selecteer je iPhone in het apparaatmenu.
- Klik op 'Reservekopie maken' in het samenvattingspaneel.

Is Apple ID hetzelfde als Gmail?

Nee, Apple ID is niet hetzelfde als Gmail. Apple ID is het aanmeldingsaccount dat u gebruikt om toegang te krijgen tot Apple-diensten, zoals de App Store, iTunes Store, iCloud, iMessage, de Apple Online Store en meer. U kunt uw Apple ID aanmaken met een e-mailadres van een andere aanbieder, zoals Gmail.

Door Katherina

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen Apple Watch 6 en 7? :: Hoeveel Apple tegoed heb ik nog?
Handige links