Huis > K > Kun Je Met Apple Tv Streamen?

Kun je met Apple TV streamen?

De Apple TV maakt het bijvoorbeeld mogelijk om Netflix op je tv te kijken, Youtube video's op je tv scherm af te spelen en Ziggo Go naar je tv te streamen. Daarnaast werkt de Apple TV naadloos met andere Apple apparaten zoals een iPhone, iPad en Macbook.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Vervolgens, hoe krijg ik airplay op mijn tv?

Apple Airplay: Inhoud vanaf Apple-apparaten op een Android TV™ weergeven

  1. Er kan een software-update voor uw tv nodig zijn om AirPlay kunnen te gebruiken.
  2. U moet de tv verbinden met internet om AirPlay te gebruiken.
  3. De bediening van Apple-apparaten kan variëren, afhankelijk van het besturingssysteem.
Vervolgens, kan mijn iphone niet streamen naar tv? Zorg ervoor dat uw met AirPlay compatibele apparaten zijn ingeschakeld en zich dicht bij elkaar bevinden. Controleer of de apparaten zijn bijgewerkt naar de nieuwste software en zich op hetzelfde wifinetwerk bevinden. Herstart de apparaten die u wilt gebruiken met AirPlay of synchrone weergave.

Mensen vragen ook: hoe apple tv casten?

Aangenomen dat u een gedetailleerd antwoord wilt over het gebruik van Apple TV:
Met Apple TV kunt u inhoud van apps op uw iPhone, iPad of Mac naar uw tv casten of streamen. Om Apple TV te gebruiken, moet je het met een HDMI-kabel op je tv aansluiten en verbinding maken met je Wi-Fi-thuisnetwerk. Als je dat hebt gedaan, kun je de Apple TV-app gebruiken om materiaal van verschillende streamingdiensten te zoeken en af te spelen, of AirPlay gebruiken om materiaal van je iPhone, iPad of Mac te streamen. Hoe verbind je een Chromecast? Een Chromecast is een klein apparaatje dat je in de HDMI-poort van je tv steekt. U gebruikt vervolgens uw telefoon, tablet of laptop om inhoud naar uw tv te casten.
Om een Chromecast in te stellen, moet u eerst de Google Home-app downloaden op uw mobiele apparaat. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, opent u deze en volgt u de aanwijzingen om uw Chromecast in te stellen.
Zodra uw Chromecast is ingesteld, kunt u beginnen met het casten van inhoud van uw mobiele apparaat naar uw tv. Om dit te doen, opent u gewoon de app waarvan u wilt casten en zoekt u naar het cast-pictogram. Tik op het cast-pictogram en selecteer uw Chromecast in de lijst met apparaten.
U kunt ook inhoud casten vanuit uw Chrome-browser op uw laptop of desktop. Navigeer hiervoor gewoon naar de website die u wilt casten en klik op het cast-pictogram in de rechterbovenhoek van de browser. Selecteer uw Chromecast in de lijst met apparaten en uw inhoud wordt afgespeeld op uw tv.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Wat heb je nodig voor AirPlay?

Om gebruik te kunnen maken van Apple AirPlay 2 heb je ten minste een iPhone, iPad, iMac of Macbook nodig. Android-telefoons, -tablets, Windows-laptops en Chromebooks kunnen geen data streamen naar een AirPlay 2-apparaat. Voor het apparaat waar je naartoe wil streamen heb je wat meer keuze. Dit in overweging nemend, wat heb je nodig om apple tv te kijken? Dit hebt u nodig

  • Persoonlijk internet*
  • Een tv of een ander beeldscherm met een HDMI-poort.
  • Een HDMI-kabel (voor Apple TV 4K is een kabel vereist die compatibel is met HDMI 2.0 of hoger)

Dienovereenkomstig, hoe kan je streamen op je tv?

Streamen met een smart-tv

  1. Zorg dat je apparaat en televisie hetzelfde wifi-netwerk gebruiken.
  2. Open de app op je apparaat waar je vanuit wilt streamen.
  3. Druk het cast-icoon.
  4. Selecteer je naam van je televisie.
  5. Speel nu media af vanaf je apparaat.
Waar is mijn AirPlay icoon? De AirPlay-icoontje is te vinden in het bedieningspaneel van je Mac. Als je Mac een recente versie van macOS heeft, kun je ook de toetsencombinatie Optie + Command + W gebruiken om het venster van het bedieningspaneel te tonen.

Wat is het verschil tussen AirPlay en AirPlay 2?

De belangrijkste verschillen tussen AirPlay en AirPlay 2 zijn de volgende:
- AirPlay 2 biedt ondersteuning voor meerdere speakers en beeldschermen, waardoor je audio naar meerdere locaties kunt streamen.
- AirPlay 2 maakt gebruik van een nieuwe technologie genaamd 'spatial audio', waardoor je een nog realistischer geluidservaring krijgt.
- AirPlay 2 biedt de mogelijkheid om audio te streamen vanuit apps, zoals Apple Music en Spotify. Dit was niet mogelijk met AirPlay 1.

Door Sara

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je korting bij Apple? :: Kan Apple ID-saldo niet gebruiken?
Handige links