Huis > K > Kan Apple Id-Saldo Niet Gebruiken?

Kan Apple ID-saldo niet gebruiken?

Als u denkt dat uw Apple ID-saldo niet klopt, logt u uit bij de App Store of iTunes Store. Log vervolgens in en controleer het saldo opnieuw. Als u nog steeds denkt dat het saldo niet klopt, controleert u uw aankoopgeschiedenis om te zien of u een artikel hebt gekocht of een abonnement hebt verlengd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Trouwens, wat kan je allemaal met itunes?

Met iTunes kun je het volgende doen:

  • Je muziek- en videocollectie ordenen en afspelen.
  • Onbeperkt nummers afspelen of downloaden met Apple Music (met een betaald abonnement)
  • Zoeken naar muziek, films, tv-programma's, audioboeken, gratis podcasts en nog veel meer in de iTunes Store.
Dienovereenkomstig, hoe lang duurt het voor je apple saldo is verhoogd? Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen. Heb je geprobeerd uit te loggen bij de App Store / iTunes, de iPad opnieuw op te starten en vervolgens weer in te loggen om te zien of dat je saldo ververst? Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik meer icloud opslag kopen?

Als u meer iCloud-opslag wilt kopen, kunt u dat doen door te gaan naar Instellingen > [uw naam] > iCloud > Opslag beheren > Opslagplan wijzigen. Vanaf hier kunt u de hoeveelheid opslagruimte kiezen die u nodig hebt en deze kopen. Dienovereenkomstig, hoeveel kost een apple kaart? Een appelkaart kost $0,99.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Welke cadeaukaarten zijn te koop bij AH?

Er is keuze uit cadeaukaarten in vier segmenten: Mode&Beauty (voor Bijenkorf, Etos en CoolCat), Huis&Familie (Gamma, Karwei en Prénatal), Spel&Muziek (iTunes, bol.com en Bart Smit) en Uitgaan&vrije Tijd (Bioscoopkado, Hotel Gift Card en Voetbalcadeaukaart). Je kunt ook vragen welke cadeaubon is het beste? Keuze Cadeaukaart: Misschien wel de allerbeste cadeaukaart van Nederland. De Keuze Cadeaukaart van cadeaubon.nl is namelijk een kaart waarmee jij zelf kiest bij welke van de 80 aangesloten cadeaukaarten jij iets wilt uitzoeken. Kortom: we hebben de beste tip voor het laatst bewaard.

Welke cadeaubonnen kun je kopen bij Kruidvat?

Kies dan voor een Persoonlijk Cadeaubon. Met deze bon kun je iemand zelf een cadeau laten ontwerpen in de Kruidvat Persoonlijk webshop. De cadeaubonnen zijn te bestellen met drie verschillende bedragen, €10, €25 en €50. Waarom verhoogt mijn Apple saldo niet? Apple balances worden niet automatisch bijgewerkt. Het kan tot 24 uur duren voordat het saldo wordt bijgewerkt na een aankoop.

Wat dit betreft, waarom apple id saldo verhogen?

Als je je apple id-saldo wilt verhogen, kan dat voor verschillende redenen zijn. Het kan zijn dat je wilt dat je apple id-saldo aan je bankrekening wordt gekoppeld, of misschien wil je gewoon meer geld op je apple id-account hebben. In beide gevallen kan het verhogen van je apple id-saldo een goede optie zijn.

Door Cotterell

Vergelijkbare artikelen

Kun je met Apple TV streamen? :: Wat kan je allemaal met iTunes?
Handige links