Huis > H > Hoe Moet Je Betalen Met Apple Pay?

Hoe moet je betalen met Apple pay?

Online of in apps betalen met Apple Pay

  1. Tik op de Apple Pay-knop of kies Apple Pay als betaalmethode.
  2. Als u met een andere kaart wilt betalen, tikt u op de knop 'Volgende' of de knop 'Vouw uit' naast uw standaardkaart.
  3. Indien nodig, voert u uw rekeningadres, verzendadres en contactgegevens in.
  4. Bevestig de betaling.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Hoe lang duurt het voordat geld op App Store staat?

Je kunt het beste even geduld hebben en een dag of twee wachten voordat je aan de bel trekt. Mogelijk is er sprake van een storing of zit er een vertraging tussen jouw bank en de betaalaanbieder die Apple gebruikt. Soms worden betaalopdrachten niet in het weekend en op feestdagen verwerkt. Dienovereenkomstig, wat is het vermogen van apple? In totaal boekte Apple een recordomzet van 123,9 miljard dollar, waar dat een jaar geleden nog 95,7 miljard dollar was. Ook op het vlak van de winst deed het bedrijf goede zaken. Die steeg van 28,8 miljard dollar naar 34,6 miljard dollar.

Hoe kan ik mijn iCloud-opslag vergroten?

U kunt uw iCloud-opslag vergroten door te upgraden naar een hoger opslagplan. Hoe krijg je je geld terug van een app? Er zijn een paar verschillende manieren om je geld van een app terug te krijgen, afhankelijk van hoe je ervoor betaald hebt.
Als u voor de app hebt betaald met een creditcard of bankpas, kunt u meestal contact opnemen met uw kaartuitgever om het bedrag te betwisten en uw geld terug te krijgen.
Als u voor de app met PayPal hebt betaald, kunt u rechtstreeks contact opnemen met PayPal om het bedrag te betwisten en uw geld terug te krijgen.
Als u voor de app hebt betaald met een app store gift card, moet u contact opnemen met de klantenservice van de app store om te zien of zij uw aankoop kunnen terugbetalen.
In sommige gevallen kan de ontwikkelaar van de app u ook rechtstreeks terugbetalen. Dit is echter niet altijd mogelijk, dus u kunt het beste eerst contact opnemen met de klantenservice van de app store of uw betalingsprovider.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Kun je een app aankoop annuleren?

Voor Android geldt dat je twee uur de tijd hebt om geld terug te vragen bij het kopen van een app. Na die 2 uur moet je contact opnemen met de app-ontwikkelaar. Er is geen annuleringsperiode voor in-app aankopen. Je moet dan rechtstreeks contact opnemen met de ontwikkelaar of met Google. Dienovereenkomstig, hoe annuleer je een abonnement apple? Als u nog steeds hulp nodig hebt

  1. Als het niet lukt om het abonnement op te zeggen op music.apple.com/nl, kunt u uw abonnement opzeggen in Instellingen.
  2. Als u voor Apple Music betaalt met Google Pay, kunt u uw abonnement alleen opzeggen in de Apple Music-app op uw Android-apparaat of op play.google.com.

Hoe maak je een backup van je telefoon iPhone?

Een reservekopie van de iPhone maken met iCloud

  1. Tik in Instellingen op '[je naam]' > 'iCloud' > 'iCloud-reservekopie'.
  2. Schakel 'iCloud-reservekopie' in.
  3. Om handmatig een reservekopie te maken, tik je op 'Maak nu reservekopie'.
Dienovereenkomstig, waarom apple id-saldo verhogen? De apple id-saldo verhogen is een goede optie wanneer u wilt voorkomen dat uitgaven worden gedaan zonder uw toestemming. Het is een extra veiligheidsmaatregel die ervoor zorgt dat er geen ongewenste uitgaven worden gedaan met uw apple id. Daarnaast kunt u met een hogere saldo ook meer aankopen doen in de app store of itunes store.

Dienovereenkomstig, is apple id hetzelfde als gmail?

Nee, een Apple ID is niet hetzelfde als een Gmail-account. Een Apple ID is een unieke naam die je gebruikt om in te loggen op je Apple-account en toegang te krijgen tot Apple-diensten, zoals de App Store, iCloud, iMessage en meer. Een Gmail-account is een e-mailaccount dat door Google wordt aangeboden.

Door O'Doneven Stancato

Vergelijkbare artikelen

Wat is de Word van Apple? :: Waarom werkt AirTag niet?
Handige links