Huis > W > Wat Is De Word Van Apple?

Wat is de Word van Apple?

Pages is de gratis tekstverwerker van Apple die beschikbaar is op macOS, iPadOS en iOS. Het is samen met Keynote en Numbers onderdeel van het iWork pakket en is qua gebruik te vergelijken met Microsoft Word.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Vervolgens, wat is beter word of pages?

De exportfunctie van Pages > Word is niks. Andersom leest PAges de Word bestanden vaak redelijk goed. Met 265 MB RAM draait Word nog prettig; Pages draait pas lekker bij 512MB (maar dan wel lékker!) Kortom: doe mij maar Pages. Hoe heet Word in Apple? Apple iWork

Nee. Apple heeft zijn eigen iWork. iWork bevat een tekstverwerker (Pages), spreadsheet (Numbers) en presentatie-app (Keynote). Deze apps zijn standaard aanwezig op alle Apple apparaten.

Daarvan, hoe word document bewerken op iphone?

Er is geen ingebouwde tekstverwerkingsapp op de iPhone, dus moet u een app van derden downloaden, zoals Microsoft Word, Google Docs of Pages. Zodra u een van deze apps hebt geïnstalleerd, kunt u uw Word-document openen en bewerken. Waar vind ik Pages op macbook? Het programma Pages bevindt zich in de map Programma's op de Macbook.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Is Word gratis?

Microsoft biedt een gratis versie van Word (en alle andere Office 365-producten) die je kunt gebruiken zonder dat je de software hoeft te downloaden. Bij deze versie ontbreken een aantal functies, maar met de software kun je toch veel taken uitvoeren. Ga naar Office.com. Is de Word app gratis? Met Microsoft Word voor Android, iPhone en iPad en Windows 10 tablets kun je gratis documenten bekijken, aanmaken én bewerken. Zonder Office 365 abonnement. Dus gratis Microsoft Office apps voor je smartphone en tablet (kleiner dan 10,1 inch)!

Is Word app gratis?

De Office-apps Word, Excel en PowerPoint zijn - grotendeels - gratis te gebruiken op: - alle smartphones met Android, iOS (iPhone) en Windows Mobile. - tablets met Android, iOS (iPad) of Windows 10 die 10,1 inch of kleiner zijn. Men kan zich ook afvragen: wat kun je doen met pages? Een kan ook vragen: wat kan je met pagina's doen?
Pagina's kunnen worden gebruikt om informatie op te slaan en te organiseren. Ze kunnen ook worden gebruikt om iets te maken of te delen met anderen.

Trouwens, hoe kan ik een pages bestand openen?

Om een bestand met de extensie ".pages" te openen hebt u een aantal verschillende programma's nodig, afhankelijk van het besturingssysteem waarop uw computer draait.
Windows:
Om een ".pages" bestand te openen op een Windows computer hebt u het programma "iWork Pages" nodig. Dit programma is te downloaden van de website van Apple.
Mac OS X:
Om een ".pages" bestand te openen op een Mac computer hebt u het programma "Pages" nodig. Dit programma is standaard geïnstalleerd op alle Mac computers.

Door Moria

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt teksteditor? :: Hoe moet je betalen met Apple pay?
Handige links