Huis > W > Wat Betekent Account Zonder Ssl Configureren?

Wat betekent account zonder SSL configureren?

Wilt u de account zonder SSL configureren?” Nu krijgt u de melding “Met deze account kunt u mogelijk geen e-mail versturen en ontvangen. Weet u zeker dat u de account wilt bewaren?” Nu krijgt u een scherm te zien waarin u kunt kiezen wat u wilt synchroniseren, E-mail en Notities.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Hoe kom ik op mijn Gmail account?

Als je Gmail wilt openen, kun je inloggen vanaf een computer of je account toevoegen aan de Gmail-app op je telefoon of tablet. Zodra je bent ingelogd, open je je inbox om je e-mail te checken. Wil je meer uit Google-apps halen op het werk of op school? Meld je aan voor een kosteloze proefperiode voor Google Workspace. Hoe voeg ik een Gmail account toe? Je account toevoegen of verwijderen

  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Nog een account toevoegen.
  4. Kies het type account dat je wilt toevoegen.
  5. Volg de stappen op het scherm om je account toe te voegen.

Wat moet ik invullen bij IMAP?

Bij het configureren van een IMAP-account moet u met een paar dingen rekening houden. Het eerste is dat IMAP een protocol is waarmee e-mailclients toegang hebben tot e-mailberichten die zijn opgeslagen op een mailserver. Het tweede is dat IMAP een server-side protocol is, wat betekent dat het een mailserver vereist die het IMAP protocol ondersteunt.
Bij het configureren van een IMAP-account moet u de volgende informatie opgeven:
1. 1. Het adres van de IMAP-server. Dit kan een IP-adres of een domeinnaam zijn.
2. Het poortnummer van de IMAP-server. Het standaard poortnummer voor IMAP is 143.
3. De gebruikersnaam en het wachtwoord voor het IMAP-account.
4. De naam van de mailbox waartoe u toegang wilt. Dit is meestal de naam van het account, zoals "INBOX" of "[email protected]".
5. De encryptiemethode die u wilt gebruiken. IMAP ondersteunt zowel SSL- als TLS-encryptie.
6. De authenticatiemethode die u wilt gebruiken. De meest gebruikte authenticatiemethode voor IMAP is "plaintext". Dienovereenkomstig, hoe weet ik of mijn ip adres zichtbaar is? Er zijn een paar manieren om te controleren of uw IP-adres zichtbaar is. Eén manier is om een web-based IP checker te gebruiken, zoals IP Chicken of What Is My IP Address. Een andere manier is om de opdrachtprompt of Terminal op uw computer te gebruiken en het commando "ipconfig" in te voeren. Dit toont u uw huidige IP-adres en andere informatie over uw netwerkverbinding.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Hoe weet je welke Subnetmask je moet gebruiken?

Op Windows

Ga naar Configuratiescherm > Netwerk en Internet > Netwerkcentrum; Klik op je netwerknaam en vervolgens op Details; Hier vind je het subnetmasker samen met andere details.
Dienovereenkomstig, hoe kan ik zien welke ip adressen in gebruik zijn? De modem/router-combinatie weet aan de hand van IP-adressen precies welke apparaten er op het netwerk zijn aangemeld. Surf naar het IP-adres van de router, in veel gevallen is dat http://192.168.1.1. Log vervolgens met een gebruikersnaam en wachtwoord in op het beheerpaneel.

Wat kost een domeinnaam per jaar?

Als het gaat om Top-Level Domeinen, kan je ongeveer alles verwachten: van iets kleins als $0,99 tot duizenden dollars. Gemiddeld kosten domeinnamen echter ongeveer tussen de $0,99 en $12 per jaar. Van wie is het domein? Het domein is het adres van een website. De domeinnaam is de unieke naam die een internetsite identificeert. Zo bestaat de domeinnaam www.website.com uit het gedeelte website (website) en het gedeelte com (commercial), het top-level domein voor commerciële sites.

Men kan zich ook afvragen: hoe vind ik de host van een website?

Als u Windows gebruikt, kunt u de host van een website vinden door de opdrachtprompt te openen en de URL van de website te pingen. Als u bijvoorbeeld de host van www.google.com wilt vinden, opent u de opdrachtprompt en typt u "ping www.google.com". De uitvoer toont u het IP-adres van de website, en vanaf daar kunt u een reverse IP lookup gebruiken om de host te vinden.
Op een Mac kunt u de host van een website vinden door de Terminal te openen en het commando "dig" te gebruiken. Als u bijvoorbeeld de host van www.google.com wilt vinden, opent u de Terminal en typt u "dig www.google.com". De uitvoer zou u het IP-adres van de website tonen, en van daaruit kunt u een reverse IP lookup gebruiken om de host te vinden.

Door Belloir

Vergelijkbare artikelen

Wat kan ik allemaal met iCloud? :: Hoe groot is 60 cm?
Handige links