Huis > W > Wat Kan Ik Allemaal Met Icloud?

Wat kan ik allemaal met iCloud?

Met iCloud bewaar je je belangrijkste gegevens, zoals foto's, bestanden en reservekopieën en houd je deze veilig, up-to-date en beschikbaar voor al je apparaten. Deze voorziening is ingebouwd in elk Apple apparaat, en iedereen krijgt om mee te beginnen 5 GB opslagruimte.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe in te loggen op iCloud?

Ga naar www.icloud.com en open de browser, bijvoorbeeld Chrome of Edge, typ vervolgens het e-mailadres van de Apple ID in en druk op de Enter-toets. De code kan op de website worden getypt.

Heb je een iCloud nodig?

De iCloud van Apple lijkt de ideale oplossing voor het back-uppen van foto's en andere bestanden. Het is gewoon handig om alle foto's die je met een iPad of een iPhone maakt, direct te synchroniseren met een locatie in de cloud. De bestanden zijn dan ook altijd snel en eenvoudig toegankelijk. Hoe kan ik mijn iCloud vinden? Inloggen op iCloud.com

  1. Open de browser, bijvoorbeeld Chrome of Edge.
  2. Surf naar www.icloud.com.
  3. Klik op Apple ID en typ het e-mailadres van het Apple ID en druk op de Enter-toets.
  4. Typ het wachtwoord en druk op de Enter-toets.
  5. Op uw Apple-apparaat komt een verificatiecode binnen.
  6. Typ de code over op de website.

Trouwens, hoe kan ik zien welke foto's in icloud staan?

Er is geen zekere manier om te zien welke foto's zich in iCloud bevinden zonder elke individuele foto te downloaden en te openen. Als u iCloud echter vanaf uw computer opent, kunt u zien welke mappen de meeste ruimte in beslag nemen. De map foto's is waarschijnlijk de grootste map, dus het is waarschijnlijk dat de meeste, zo niet alle, van uw foto's in iCloud zijn opgeslagen. Daarvan, wat is het voordeel van icloud? Het gebruik van iCloud heeft vele voordelen, zoals de mogelijkheid om draadloos een back-up van uw apparaten te maken, uw foto's en video's in de cloud op te slaan en overal toegang tot uw bestanden te krijgen. iCloud maakt het ook gemakkelijk om bestanden met anderen te delen en houdt uw apparaten synchroon.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik foto's van iCloud terug op mijn iPhone?

Foto's op een iPad of iPod touch kunnen worden geüpload naar de cloud.

Hoe veilig is iCloud-opslag?

iCloud maakt gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën gelden en gebruikt een strikt beleid om uw gegevens te beschermen. iCloud is marktleider dankzij het gebruik van veilige technologieën die de privacy beschermen, zoals end-to-end-encryptie van gegevens. Vervolgens, wat zit er in icloud-opslag? iCloud is de clouddienst van Apple die onlosmakelijk is verbonden met je iPhone. Waar je voor Android je Google Drive hebt, is iCloud de cloud-dienst voor de iPhone. Belangrijke informatie, zoals contactgegevens en je gebruikersgegevens van je iPhone 11, worden hierin opgeslagen.

Wat dit betreft, is icloud duur?

50GB: € 0,99 per maand. 200GB: € 2,99 per maand. 2TB: € 9,99 per maand. Hoe zet ik mijn gegevens in de cloud? Er zijn een paar verschillende manieren om gegevens in de cloud te zetten:
1. Gebruik een cloudserviceprovider: Er zijn veel aanbieders van clouddiensten die verschillende diensten aanbieden, waaronder opslag. U hoeft alleen maar een account aan te maken bij een provider en uw gegevens te uploaden.
2. Gebruik cloud-gebaseerde opslag: Er zijn ook veel cloud-gebaseerde opslagdiensten, zoals Amazon S3 of Google Cloud Storage. Met deze diensten kunt u een opslagemmer aanmaken en uw gegevens daarin uploaden.
3. Gebruik een cloud-gebaseerde applicatie: Er zijn veel applicaties die in de cloud draaien, zoals Google Docs of Microsoft Office 365. Met deze toepassingen kunt u bestanden maken en opslaan in de cloud.
4. Gebruik een virtual private server: Als je een eigen server hebt, kun je een virtual private server (VPS) maken en daarop een cloud-gebaseerde applicatie installeren. Zo kunt u de applicatie in de cloud draaien en uw gegevens op uw server opslaan.

Hoe kan ik mijn bestanden openen?

Er zijn vele manieren om bestanden te openen, maar de meest gebruikelijke manier is om een programma te gebruiken dat bij het bestandstype hoort. U kunt bijvoorbeeld een tekstverwerker gebruiken om een .txt-bestand te openen, en een tekstverwerker om een .doc-bestand te openen. U kunt bestanden ook openen door erop te dubbelklikken in een bestandsverkenner.

Door Erdrich Matsuo

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik in iCloud op pc? :: Wat betekent account zonder SSL configureren?
Handige links