Huis > W > Waarom Zou Je Apple Tv Nemen?

Waarom zou je Apple TV nemen?

Met Apple TV kan je alle video's uit de iTunes store naar je televisie streamen, met je aankopen die zijn opgeslagen in de Cloud. Netflix, YouTube, HBO en veel andere online streamingdiensten zijn beschikbaar via Apple TV.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

En nog een vraag, kan je apps op een apple tv zetten?

U kunt apps en games van de App Store downloaden op uw Apple TV. Als u een Apple TV (3e generatie) hebt, kunt u alleen de ingebouwde apps bijwerken. Waarom geen App Store op Apple TV? Software bijwerken

Installeer de nieuwste versie van Windows op uw Windows-computer en download de nieuwste versie van iTunes. Werk uw iPhone, iPad of iPod touch bij naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS. Werk de Apple TV bij naar de laatste versie van tvOS.

Trouwens, waar vind ik de app store op de apple tv?

De app store is te vinden op de apple tv door naar het beginscherm te gaan en dan het app store icoontje te selecteren. Vervolgens, welke ipad als woninghub? Aangenomen dat u vraagt welke iPad als woonhub kan worden gebruikt:
De iPad Pro (12,9-inch) (3e generatie), iPad Pro (11-inch), iPad Pro (12,9-inch) (2e generatie), iPad Pro (12,9-inch) (1e generatie), iPad Pro (10,5-inch), iPad Pro (9,7-inch), iPad Air (3e generatie), iPad Air 2, iPad Air, iPad (6e generatie), iPad (5e generatie), iPad mini (5e generatie), iPad mini 4 en iPad mini 3 kunnen worden gebruikt als behuizing hub.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Waarom is de HomePod nog niet in Nederland?

Omdat de HomePod speakers niet officieel beschikbaar zijn in Nederland en België kun je deze niet bestellen in onze Online Apple Store. Omdat de release waarschijnlijk nog even op zich laat wachten, kun je op de Nederlandstalige Apple website niets terugvinden over de slimme speaker. Trouwens, wat werkt samen met apple woning? Met HomeKit kun je het volgende:

  • Apparaten toevoegen aan de Woning-app en ze daarna vanaf je Apple-device bedienen.
  • Accessoires bedienen met de Woning-app of alternatieve HomeKit-apps.
  • Accessoires bedienen met Siri-spraakopdrachten, bijvoorbeeld inschakelen van lampen of het opvragen van de temperatuur.

Wat heb je aan Apple TV Plus?

Neem een abonnement op Apple TV+ en bekijk Apple Original-programma's en -films op uw compatibele apparaten met de Apple TV-app. Als u zich abonneert op Apple TV+, kunt u op aanvraag en zonder reclame Apple Originals streamen. Bovendien, wat is de laatste apple tv? De laatste Apple TV is de vierde generatie, die werd uitgebracht in 2015. Het apparaat heeft een A8-processor en ondersteunt 1080p-video. Het kan ook worden geüpdatet naar 4K-video met een externe 4K-televisie.

Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen chromecast en apple tv?

Er zijn een aantal verschillen tussen Chromecast en Apple TV. Ten eerste gebruikt Apple TV een eigen besturingssysteem genaamd tvOS, terwijl Chromecast gebruikmaakt van het besturingssysteem van uw telefoon of tablet. tvOS is een stuk gebruiksvriendelijker dan het besturingssysteem van uw telefoon of tablet, dus als gebruiksgemak belangrijk voor u is, is Apple TV de beste optie.
Ten tweede heeft Apple TV een afstandsbediening met fysieke knoppen, terwijl Chromecast alleen bedienbaar is via uw telefoon of tablet. Dit maakt Apple TV een stuk eenvoudiger te gebruiken, vooral als u niet wilt dat uw telefoon of tablet aan blijft staan tijdens het kijken naar tv.
Ten derde biedt Apple TV een breed scala aan apps en kanalen, terwijl Chromecast beperkt is tot enkele streamingdiensten. Dit maakt Apple TV veelzijdiger en geschikt voor iedereen, terwijl Chromecast beter geschikt is voor mensen die al gebruikmaken van een of twee streamingdiensten.
Ten slotte is Apple TV een stuk duurder dan Chromecast, dus als prijs belangrijk voor u is, is Chromecast de beste

Door Tyne

Vergelijkbare artikelen

Is alles gratis op Apple TV? :: Wat is het verschil tussen Apple TV 3 en 4?
Handige links