Huis > W > Welke Afstandsbediening Apple Tv?

Welke afstandsbediening Apple TV?

Apple Remote (wit)

* De Apple TV 4K en Apple TV HD worden overal met dezelfde afstandsbediening geleverd. In landen en regio's waar Siri wordt ondersteund, heet de afstandsbediening 'Siri Remote'. In andere landen heet de afstandsbediening 'Apple TV Remote'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe lang opladen afstandsbediening Apple TV?

Sluit het ene uiteinde van een Lightning-kabel aan op de Lightning-poort aan de onderkant van de Siri Remote. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op een USB-poort van een computer of op een USB-lichtnetadapter van Apple (los verkrijgbaar). Het duurt ongeveer drie uur om de Siri Remote volledig op te laden. Wat te doen als een app vastloopt? Volg onderstaande stappen en wijzig de instellingen als het probleem aanhoudt.

  1. Verwijder app-gegevens en cache.
  2. Maak opslagruimte vrij.
  3. De app opnieuw installeren.
  4. Zet het apparaat terug naar fabrieksinstellingen.

Wat kun je doen met een oude Apple TV?

Er zijn veel dingen die je kunt doen met een oude Apple TV. U kunt het gebruiken als een digitale mediaspeler, inhoud uit uw iTunes-bibliotheek streamen of het gebruiken als een hub voor uw slimme huis. U kunt het ook gebruiken om games te spelen of uw smart home-apparaten te bedienen. Vervolgens, hoe moet ik apple tv updaten? Er zijn een paar verschillende manieren om je Apple TV bij te werken. De meest gebruikelijke manier is om naar de Instellingen-app op je Apple TV te gaan en te navigeren naar Systeem > Software-updates. Vanaf daar kunt u zien of er software-updates beschikbaar zijn voor uw apparaat. Zo ja, selecteer de update en volg de aanwijzingen om deze te installeren.
Een andere manier om je Apple TV bij te werken is door hem op je computer aan te sluiten en iTunes te gebruiken om de software bij te werken. Sluit je Apple TV met een USB-kabel aan op je computer, open iTunes en selecteer je apparaat in de lijst met aangesloten apparaten. Van daaruit kunt u zien of er updates beschikbaar zijn en de aanwijzingen volgen om ze te installeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe gebruik je je telefoon als afstandsbediening?

Je virtuele afstandsbediening instellen

  1. Open de Google TV-app op je Android-telefoon.
  2. Tik rechtsonder op Afstandsbediening .
  3. Tik bovenaan op Scannen naar apparaten.
  4. Kies je apparaat.
  5. Volg de instructies op je telefoon en tv om het koppelen af te ronden.
Wat kun je met een Apple TV 3e generatie? Je kunt dan, net zoals met de Muziek-app, content vanaf je pc streamen naar je Apple TV. Wanneer je iTunes hebt, zorg dan overigens wel dat 'Thuisdeling' ingeschakeld is. Dat geldt ook voor je iOS-apparaat en de Apple TV zelf.

Waar kan ik Apple TV kopen?

Apple TV HD (met nieuwe Siri Remote)

  • Bol.com€ 158,99Bekijk. Apple TV (2021) - Full HD - 32GB.
  • Amazon.nl€ 159,-Bekijk. Apple 2021 Apple TV HD (32 GB)
  • Yourmacstore€ 159,-Bekijk. Apple TV HD (2e generatie) 32GB.
  • Coolblue€ 159,-Bekijk. Apple TV HD (2021) 32 GB.
  • Apple€ 159,-Bekijk. Apple TV HD 32 GB.
Waarom zou je Apple TV nemen? Apple TV is een veelzijdig apparaat dat je kunt gebruiken om je favoriete tv-programma's en films te bekijken. Het is ook een goede keuze als je op zoek bent naar een apparaat waarmee je kunt streamen. Apple TV geeft je toegang tot veel populaire streamingdiensten, waaronder Netflix, Hulu en HBO GO.

Wat dit betreft, welke tv is geschikt voor apple tv?

De beste televisie voor Apple TV is een televisie met een HDMI-aansluiting. Deze aansluiting is nodig voor de Apple TV om aan te sluiten op de tv. Als je een televisie met een HDMI-aansluiting hebt, kun je de Apple TV gewoon aansluiten en genieten van je Apple TV-ervaring.

Door Lepine

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind je met Apple TV? :: Kan Apple TV niet bedienen?
Handige links