Huis > W > Waarom Plm?

Waarom PLM?

Een effectieve PLM- strategie optimaliseert de levenscyclus van uw product. Door automatiseren maar ook door het integreren en optimaliseren van alle processen, data, systemen, teams en personen die bij een product betrokken zijn. PLM werkt voor u, in elk detail in elke fase, dag en nacht, wereldwijd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Trouwens, wat doet een plm consultant?

Wat is Product Lifecycle Management (PLM)? PLM is meer dan alleen een software. Het is een holistische benadering van productontwikkeling. Het omvat elk aspect van de levenscyclus van een product, van innovatie tot upcycling, hergebruik en recycling. Trouwens, wat is product life cycle management? Product life cycle management (PLM) is een proces dat organisaties helpt de gehele levenscyclus van een product te beheren, van ideevorming en conceptontwikkeling tot ontwerp, productie en uiteindelijk het einde van de levensduur. PLM-systemen bieden een centrale opslagplaats voor productgegevens en helpen workflows en samenwerking te stroomlijnen tussen de verschillende afdelingen en disciplines die betrokken zijn bij productontwikkeling. Door één enkele bron van waarheid voor productinformatie te bieden, kan PLM helpen fouten te verminderen en de efficiëntie tijdens het hele productontwikkelingsproces te verbeteren.

Trouwens, wat betekent lifecycle?

De term "levenscyclus" wordt gebruikt om de opeenvolging van stadia te beschrijven die een product of dienst doorloopt vanaf de eerste ontwikkeling tot de uiteindelijke pensionering. De levenscyclus van een product of dienst kan worden onderverdeeld in vier hoofdfasen:
1. Ontwikkeling: Dit is de fase waarin het product of de dienst voor het eerst wordt gecreëerd.
2. Introductie: Dit is het stadium waarin het product of de dienst voor het eerst op de markt wordt geïntroduceerd.
3. Groei: Dit is het stadium waarin het product of de dienst aan populariteit en marktaandeel begint te winnen.
4. Volwassenheid: Dit is het stadium waarin het product of de dienst zijn piek in populariteit en marktverzadiging heeft bereikt.
5. Decline: Dit is het stadium waarin het product of de dienst populariteit en marktaandeel begint te verliezen.
6. Pensionering: Dit is het stadium waarin het product of de dienst niet langer wordt geproduceerd of ondersteund.

Door Laurence Stotsky

Vergelijkbare artikelen

Is PLS dodelijk? :: Wat kun je doen met Plex?
Handige links