Huis > W > Wat Doet Microsoft Sharepoint?

Wat doet Microsoft SharePoint?

Organisaties gebruiken Microsoft- SharePoint om websites te maken. U kunt het gebruiken als een veilige plek voor het opslaan, ordenen, delen en openen van gegevens vanaf elk apparaat. U hebt alleen een webbrowser nodig, zoals Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome of Firefox.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat is het verschil tussen teams en SharePoint?

SharePoint Team sites: Een locatie waar verschillende manieren van samenwerken samenkomen. Hier wordt gewerkt aan documenten binnen een project of afdeling. Microsoft Teams: een locatie waarin de voordelen van SharePoint Team sites en diverse communicatiemogelijkheden samenkomen. Trouwens, wat zet je op sharepoint? Naast bestanden biedt SharePoint ook portals, nieuws, pagina's, lijsten en een platform voor zakelijke apps. Uw bestanden OneDrive en SharePoint in Microsoft 365 worden opgeslagen in de cloud.

Waarom SharePoint gebruiken?

SharePoint is een webapplicatie die organisaties helpt bij het delen en beheren van hun documenten en informatie. Het biedt een centrale opslagplaats voor alle organisatie-informatie, die overal ter wereld toegankelijk is voor geautoriseerde gebruikers. SharePoint biedt ook een verscheidenheid aan functies om organisaties te helpen bij het beheren van en samenwerken aan hun projecten, waaronder documentbibliotheken, lijsten, agenda's en discussiegroepen. Bovendien, is sharepoint onderdeel van office 365? Ja, SharePoint maakt deel uit van Office 365. SharePoint is een cloudservice die organisaties helpt inhoud, documenten en informatie te delen en te beheren. Office 365 is een abonnementsdienst die gebruikers toegang geeft tot verschillende Microsoft Office-producten en -diensten.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Bovendien, hoe een sharepoint opzetten?

Een SharePoint Online-site maken

  1. Meld u aan bij office.com/signin.
  2. Selecteer het Microsoft 365 start-
  3. Selecteer + Site maken.
  4. Geef aan of u een teamsite of een communicatiesite wilt maken.
  5. Geef uw site een naam en beschrijving, selecteer privacy-instellingen en selecteer Volgende.
Hoe SharePoint koppelen aan teams? Synchronisatie instellen
  1. Kies SharePoint of Teams in het startprogramma voor apps van Microsoft 365 en klik vervolgens op de site met de bestanden die u wilt synchroniseren.
  2. Selecteer Documenten of ga naar de submap die u wilt synchroniseren.
  3. Selecteer Synchroniseren.

Mensen vragen ook: hoe een teamsite maken?

Stappen voor het maken van een teamsite

  1. Voer een van de volgende handelingen uit:
  2. Klik bovenaan de SharePoint-pagina op + Site maken en kies de optie Teamsite.
  3. Selecteer een teamsitesjabloon die vooraf is gevuld met inhoud voor een specifiek scenario.
  4. Geef uw nieuwe teamsite een naam.
Daarvan, wat is een onedrive account? Een onedrive-account is een cloudopslagdienst waarmee gebruikers bestanden online kunnen opslaan en delen. Onedrive is een onderdeel van Microsoft Office 365 en biedt gebruikers 1 TB aan opslagruimte.

Hoe werkt SharePoint Excel?

Wanneer u een Excel-werkmap in SharePoint opent, wordt deze geopend in een browservenster. De werkmap wordt opgeslagen in een SharePoint-documentbibliotheek en de werkmap wordt naar uw computer gedownload. wijzigingen die u in de werkmap aanbrengt, worden weer in de documentbibliotheek opgeslagen.

Door Burdelle

Vergelijkbare artikelen

Is SharePoint een applicatie? :: Wat is een server en wat doet het?
Handige links