Huis > I > Is Sharepoint Een Applicatie?

Is SharePoint een applicatie?

“SharePoint is een platform van Microsoft dat dient als een raamwerk voor het opzetten van een website voor informatie-uitwisseling en online samenwerking binnen een groep of organisatie, zoals dat vaak op een intranet gebeurt.”

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een ander woord voor applicatie?

Toepassing, computerprogramma, software.

Vervolgens, wat kost een sharepoint licentie?

Microsoft 365 Business Basic licentie

De kosten van SharePoint komen in deze licentie neer op €5,10 per gebruiker per maand. Je hebt verder nog toegang tot OneDrive, Microsoft Teams en Exchange.
Dit in overweging nemend, wat is het verschil tussen one drive en sharepoint? Op het eerste oog zijn de gelijkenissen groot: zowel met SharePoint als OneDrive voor Bedrijven kunnen organisaties zakelijke documenten opslaan waarin gebruikers samen kunnen werken. SharePoint is echter geavanceerder qua mogelijkheden. Het biedt extra tools, zoals kalenders en workflows.

Hoe veilig zijn bestanden in SharePoint?

Er zijn drie hoofdtypen beveiliging voor bestanden in SharePoint:
1. 1. Authenticatie: Dit is het proces waarbij wordt geverifieerd dat een gebruiker is wie hij beweert te zijn. In SharePoint wordt dit meestal gedaan met behulp van Active Directory.
2. Autorisatie: Dit is het proces waarbij wordt bepaald wat een gebruiker mag doen. In SharePoint wordt dit meestal gedaan met behulp van machtigingen.
3. Encryptie: Dit is het proces van het coderen van gegevens zodat ze alleen door bevoegde gebruikers kunnen worden gelezen. In SharePoint gebeurt dit meestal met SSL.
SharePoint wordt over het algemeen als zeer veilig beschouwd. Het is echter belangrijk op te merken dat geen enkel systeem 100% veilig is. Er zijn altijd manieren voor vastberaden aanvallers om kwetsbaarheden te vinden en uit te buiten. Dus, wat is sharepoint intranet? SharePoint is een webapplicatieplatform van Microsoft waarmee bedrijven een intranet, extranet, website en documentbeheersysteem kunnen maken.

Gerelateerde artikelen

Waar staat applicatie?

App is een afkorting van een toepassing. Een softwareprogramma kan worden gebruikt op een pc, laptop of mobiel apparaat. Het wordt vaak gebruikt als synoniem voor software, maar er is een verschil.

Wat zit er allemaal in Office 365?

Met een abonnement op Microsoft 365 kunt u het volgende doen:

  • De nieuwste Office-apps, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook.
  • De mogelijkheid voor installatie op pc's, Macs, tablets en telefoons.
  • 1 TB aan cloudopslag in OneDrive.
  • Updates en upgrades van functies die u nergens anders kunt krijgen.
Heb ik SharePoint? Gebruik de Help ("?") menu inSharePoint om uw versie te identificeren: Open SharePoint in uw browser. Selecteer in de rechterbovenhoek van dat venster? Als er een menu wordt geopend, selecteert u Help.

Dienovereenkomstig, wat kun je allemaal doen met teams?

Microsoft Teams is een online samenwerkingstool van Microsoft die standaard is inbegrepen in een aantal Office 365 licenties. Met het programma kunnen mensen binnen en buiten de organisatie met elkaar chatten, videobellen en samenwerken in documenten. Dus, hoe maak je een groep aan in sharepoint? In SharePoint kunt u een groep maken door naar de pagina Site-inhoud te gaan en vervolgens de optie voor het maken van een nieuwe groep te selecteren. U moet de groep een naam en een beschrijving geven en aangeven wie de groepsleden zijn. U kunt ook aangeven of de groep zichtbaar is voor iedereen, of alleen voor leden van de groep.

Dit in overweging nemend, hoe sharepoint downloaden?

Sharepoint kan worden gedownload van de Microsoft-website.

Door Dyann Dixion

Vergelijkbare artikelen

Hoe weet je of iemand Signal heeft? :: Wat doet Microsoft SharePoint?
Handige links