Huis > W > Wat Kan Ik Met Een Apple Watch 6?

Wat kan ik met een Apple Watch 6?

Je kunt je Apple Watch als afstandsbediening gebruiken, bijvoorbeeld om muziek af te spelen op je telefoon, om je Apple TV te bedienen of om een foto te maken met de camera van je iPhone.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Kan je bellen met Apple Watch 6?

Iemand bellen

Open de Telefoon-app op je Apple Watch. Tik op 'Contacten' en draai de Digital Crown om te scrollen. Tik op de contactpersoon die je wilt bellen en tik vervolgens op de telefoonknop. Tik op 'FaceTime-audio' om een FaceTime-audiogesprek te starten of tik op een telefoonnummer.
Dienovereenkomstig, wat kun je doen met een apple watch? De Apple Watch is te gebruiken als sporthorloge, maar biedt ook allerlei productiviteitsfuncties. Dankzij de dataverbinding met je iPhone kun je bijvoorbeeld het weerbericht opvragen, data uitwisselen met de Gezondheid-app en spraakcommando's geven via Siri.

Mensen vragen ook: kun je douchen met apple watch 6?

Ja, je kunt douchen met je Apple Watch 6. U moet echter voorkomen dat uw horloge wordt blootgesteld aan zeep, shampoos, conditioners, lotions en parfums, die de afdichtingen en pakkingen van het horloge kunnen beschadigen. U moet ook het gebruik van heet water vermijden, omdat dit de digitale kroon van het horloge kan beschadigen. Ten slotte moet u uw horloge na het douchen afdrogen met een pluisvrije doek. Hoe lang gaat Apple Watch 6 mee? Het antwoord op deze vraag hangt grotendeels af van hoe het horloge wordt gebruikt en hoe goed het wordt onderhouden. Bij normaal gebruik zou het horloge zonder problemen enkele jaren mee moeten gaan. Als het horloge echter overmatig wordt gebruikt of niet goed wordt onderhouden, kan het slechts enkele maanden of jaren meegaan.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Men kan zich ook afvragen: kun je bellen met de apple watch?

Iemand bellen

Open de Telefoon-app op je Apple Watch. Tik op 'Contacten' en draai de Digital Crown om te scrollen. Tik op de contactpersoon die je wilt bellen en tik vervolgens op de telefoonknop. Tik op 'FaceTime-audio' om een FaceTime-audiogesprek te starten of tik op een telefoonnummer.
Kan ik bellen met Apple Watch zonder iPhone? Bellen met je Apple Watch (je kunt bellen als bellen via wifi is ingeschakeld of als je een FaceTime-audiogesprek wilt voeren en je binnen het bereik van een wifinetwerk bent) Walkietalkie gebruiken.

Je kunt ook vragen kun je met je apple watch bellen zonder telefoon?

Blijf verbonden, ook als je je telefoon niet bij je hebt.

Met de Cellular-modellen van Apple Watch Series 7 en Apple Watch SE en een actief mobiel abonnement kun je bellen, berichten versturen en nog veel meer. En dat allemaal zonder je iPhone.
Dienovereenkomstig, hoe kun je bellen met een smartwatch? Er zijn twee manieren om een ​​smartwatch te gebruiken om te bellen. De eerste is door een verbinding te maken met een telefoon via Bluetooth of een andere draadloze technologie. De tweede is door de smartwatch rechtstreeks te koppelen aan een mobiele netwerk.

Vervolgens, kan je berichten sturen met een apple watch?

Ja, dat kan. Apple Watch ondersteunt berichten via iMessage en SMS. Om een bericht te maken, open de app 'Berichten' op je Apple Watch. Tap op het +-icoontje om een nieuw bericht te starten.

Door Korrie Hamsher

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je betalen met je Apple Watch? :: Hoe zet je Theatermodus uit op Apple Watch?
Handige links