Huis > H > Hoe Kan Je Betalen Met Je Apple Watch?

Hoe kan je betalen met je Apple Watch?

Betalen met je Apple Watch

  • Druk tweemaal op de zijknop.
  • Scrol om een kaart te kiezen.
  • Houd de Apple Watch op enkele centimeters van de contactloze kaartlezer met het scherm naar de lezer gericht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Wat is het verschil tussen de Apple Watch SE en 6?

Voor de duidelijkheid, de Apple Watch SE is vrijwel gelijk aan de series 6, echter bevat deze geen: zuurstofsaturatiesensor en ECG-functionaliteit. Ook het Always-on-display, snelladen, U1-chip en ondersteuning voor 5Ghz wifi ontbreken. De processor is minder krachtig, maar voldoende voor een snelle ervaring. Kan Apple Watch serie 6 onder water? Zwemmen & douchen met Apple Watch

Je mag de Watch dus volledig onderdompelen in water. Tijdens zwemmen in zee of in een zwembad of onder de douche houd je Apple Watch dus gerust om. Er kan wel water in de smartwatch komen via de ingebouwde luidspreker. Draai als je uit het water bent aan de Digital Crown.

Je kunt ook vragen hoelang kan apple watch onder water?

De Apple Watch is niet waterdicht, maar wel waterbestendig. Je kunt hem onder de douche dragen, maar niet in het zwembad of de oceaan. U kunt hem ook dragen terwijl u zweet. Wat is de waterdruppel op Apple Watch? De waterdruppel op de Apple Watch is een sensor die de hoeveelheid water in je lichaam meet. Hij bevindt zich aan de achterkant van het horloge, onder het bandje.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Daarvan, hoe lang gaat een apple watch mee in jaren?

Volgens het bedrijf is de levensverwachting van een Apple Watch zo'n drie jaar. “Het aantal jaren van gebruik is gebaseerd op de eerste kopers”, schrijft Apple op de pagina. “We nemen aan dat OS X- en tvOS-apparaten vier jaar meegaan en iOS en watchOS-producten drie jaar.” Waarom is mijn Apple Watch zo snel leeg? Je hebt een wat oudere Apple Watch, waarvan de batterij versleten is. Je bent heel lang gaan sporten met de hartslag- en GPS-functie aan. Je maakt veel gebruik van de de mobiele dataverbinding. Er zit een bug in de nieuwste watchOS-update, waardoor de batterij sneller leeg gaat.

Hoe lang wordt een Apple Watch ondersteund?

Apple heeft nog maar twee keer eerder Apple Watch-modellen af laten vallen: de Apple Watch Series 0 bij watchOS 5 (na drie jaar) en de Apple Watch Series 1 en 2 bij watchOS 7 (na vier jaar). Als de Apple Watch Series 3 ook vier jaar wordt ondersteund met grote updates, zeggen we in 2021 vaarwel tegen dit horloge. Wat is het bereik van een Apple Watch? De Apple Watch heeft een bereik van ongeveer 100 meter bij gebruik in open ruimte. Binnenshuis kan het bereik echter snel afnemen, afhankelijk van de constructie van het huis. Metalen wanden, betonblokken en andere obstakels kunnen het bereik van de Watch verminderen.

Men kan zich ook afvragen: hoe bel je met een ander nummer?

How do you call another number?
To call another number, you need to dial the phone number of the person you want to call.

Door Teddi

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je allemaal met een Apple Watch 6? :: Wat kan ik met een Apple Watch 6?
Handige links