Huis > W > Waarom Moet Je Je Telefoon Uitzetten?

Waarom moet je je telefoon uitzetten?

Als er telefoons aan blijven staan, veroorzaken ze namelijk storing op de radio's van het vliegtuig en dat horen piloten in hun koptelefoons. Ze horen dan een vervelend geluid: het geluid als je je telefoon te dicht bij een speaker houdt. Irritant!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, wat hoort de beller bij niet storen?

Als de functie “niet storen” is ingeschakeld hoort de beller de bezettoon. Wat hoor je bij niet storen? Je kunt je telefoon dempen met 'Niet storen'. Deze modus kan geluid dempen, trillen stoppen en visuele onderbrekingen blokkeren. Je kunt zelf kiezen wat je blokkeert of toestaat.

Wat houdt niet storen in op Samsung?

Er zijn een paar verschillende interpretaties van wat "Niet storen" zou kunnen betekenen op Samsung, maar de meest waarschijnlijke betekenis is dat het een instelling is die kan worden ingeschakeld om te voorkomen dat meldingen en telefoongesprekken u storen. Wanneer deze instelling is ingeschakeld, ontvangt u nog steeds meldingen en oproepen, maar ze zullen stil zijn en niet verschijnen als waarschuwingen op uw scherm. Doet je wekker het als je telefoon uit staat? Het antwoord op deze vraag hangt af van het type wekker dat je gebruikt. Als je een traditionele wekker gebruikt die in een stopcontact wordt gestoken, dan is het antwoord nee, je wekker werkt niet als je telefoon uit staat. Als je echter een wekker gebruikt die door een batterij wordt gevoed, dan is het antwoord ja, je wekker werkt nog steeds als je telefoon uit staat.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe kan ik de vliegtuigstand uitschakelen?

Als u de vliegtuigmodus wilt in- of uitschakelen, selecteert u het netwerkpictogram op de taakbalk en selecteert u vervolgens Vliegtuigmodus. Met de vliegtuigstand kunt u snel alle draadloze communicatie op uw pc uitschakelen. Kun je whatsappen in het vliegtuig? De snelheid van internet in het vliegtuig is lang niet zo snel als op vaste grond, maar je kunt er prima mee Whatsappen, e-mailen en zelfs een beetje op sociale media rondkijken.

Kan je op je telefoon in het vliegtuig?

Het Europees Agentschap voor de veiligheid van de luchtvaart (EASA) laat weten dat dat vanaf nu niet meer nodig is. Ook hoef je je telefoon tijdens de vlucht niet meer in vliegtuigmodus te zetten, wat in principe betekent dat je mag bellen en internetten in het vliegtuig. Daarvan, is er bluetooth in het vliegtuig? Er is geen bluetooth in het vliegtuig.

Waarom blijft WiFi aan in vliegtuigmodus?

Daar zijn een paar redenen voor. Ten eerste voorkomt de vliegtuigmodus dat uw apparaat signalen uitzendt of ontvangt, waaronder WiFi-signalen. Sommige apparaten hebben echter een functie die "vliegtuigmodus met WiFi" heet. Hiermee kunt u uw WiFi-verbinding actief houden in de vliegtuigmodus, wat handig kan zijn als u verbinding moet maken met een WiFi-netwerk voor werk of andere doeleinden.
Een andere reden waarom WiFi aan kan blijven in de vliegtuigmodus is de manier waarop de vliegtuigmodus werkt. Wanneer u de vliegtuigmodus inschakelt, schakelt uw apparaat alle draadloze verbindingen uit. Het duurt echter een paar seconden voordat het apparaat de verbinding met alle actieve draadloze netwerken volledig heeft verbroken. Dus als u de vliegtuigmodus inschakelt en vervolgens onmiddellijk WiFi inschakelt, kan uw toestel nog enkele seconden verbonden zijn met het WiFi-netwerk voordat de verbinding wordt verbroken.

Door Ivy

Vergelijkbare artikelen

Wat is het nut van vliegtuigmodus? :: Waar is de vliegtuigmodus voor?
Handige links